Založ si blog

otazky c2 o stratenom lietadle

Diego Gracia nie je odpoved, nie je to odpoved na podla mna dolezite otazky.

Diego Garcia je len vysvetlenie technickeho detailu ze kde ako kedy a je to 1 z 2 moznych vysvetleni co sa stalo s lietadlom.

 

zakladne otazky ktore sa media nepytaju su stale tieto : kto bolo tych 5 pasazierov co na poseldnu chvilu nenastupili ? Preco nesatupili ? Kto im povedal ze nemaju nastupit ?

vedeli dopredu ze nenastupia ? Ak vedeli dopredu ze nenastupia, tak islo len o to ze hladat batozinu tych co nesnatupili bude trvat urcitu dobu a odlet sa tym omeska ? Islo o to ?

Ak ano, preco ? Preco sa media toto nepytaju ?

Preco vlady vsetkych krajin hraju poslusne hru na hladanie leiatdla, ked je jasne ze lietadlo sa nenajde ? preco ked priznali zmenu smeru, ktora „nahodou“ smeruje rovno na Maldivi, kde je Diego Garcia americka namorna zakladna, tak sa vlady sveta hladaju na hladanie v Kazachstane aj Australii a vselikde inde ? Len na Maldivach je akoby hladanie zakazane ?

Otazka ako to lietadlo letelo nie je podstana, ci bolo riadene na dialku, alebo ci medzi pasaziermi sedeli vojenski piloti ktori si jednoducho prevzali kabinu, alebo ci jeden z pilotov bol napomocny celemu planu je v konecnom dosledku jedno a nedava to odpoved na podstatne otazky.

 

Ale v kontexte riadenia na dialku, ktore tu nepovazujem za pravdepodobne a nutne je zaujimave vediet ze Lufthasna vymenila software v kazdom svojom Boeingu uz velmi davno a je mozno ze vymenili aj hardware palubneho pocitaca, toto sa velmi debatilo uz 11SEP.

 

To je ale nepodstatna otazka, pretoze preletiet Boeing na Diego Garcia mohol clovek sediaci v kabine.

Rano 6:15 miestneho casu v den stratenia lietadla miestni domorodci na Maldivach vybehli z domov na velky hluk, a videli velmi nizko letiaci Boeing, bielej farby z cervenymi pasmi (Malaysia airlaines), lietadlo letelo velmi nizko a smerom na americku zakladnu.

Letelo nizko aby sa vyhlo radarom alebo jednoducho uz malo vysku na pristatie ?

 

preco tieto vypovede domorodcov ktore boli k dispozicii hned v ten den sa nedostali do medii, preco sa nehladalo tam a preco sa hra velka hra na hladajme lietadlo vsade len nie tam ?

 

ten linknuty cesky web ponuka velmi zjednusene vysvetlenie – vraj len chceli ukradnut lietadlo – hocijake velke lietadlo, hociktory velky Boeing a kradli taky co letel v noci a nad morom a etse snad taky co mohol na tu zakladnu doletiet.

 

Naozaj ? A ako nahodou ukradli taky, v ktorom sedelo 20-26 expertov na najnovsie vojenske technologie?

 

Kradli teda lietadlo, alebo kradli specifickych pasazierov co teda boli prave v tom lietadle?

 

preco sa media nepytaju na tych pasazierov ?

 

Diego Garcia dava len ciastkovu odpoved na technicke detaily ale nedava odpoveda na pricipialne otazky.

 

Debatovat o tom ci to pilotoval pilot v kabine, alebo ci to pilotoval pilot cez dialkove ovladanie je dolezite vyriesit ? Nie je to len strata energie a odvadzanie od podstaty ?

 

pribuda otazok.

????

 

otázka: Vstúpiš do môjho života? – čakanie na dievča ako si Ty

12.07.2014

Tak dlho – hľadal som usilovne čakal som príš dlho netušiac čo nájdem Ja iba viem, že je to otázkou času, ked niekoho miluješ ked niekoho miluješ cítiť to tak správne, tak horúco, tak pravdivo Ja potrebujem vedieť, či aj Ty to cítiš Možno sa mýlim, povedala by si mi ak príliš tlačím? moje srdiečko už kedysi bolo ranené tentokrát už [...]

otazka zvieracieho totemu: sova = mudrost ?

08.07.2014

SOVA ma pre cloveka predstavovat mudrost ako symbol a vzor, preco? ako? naozaj? ako si clovek sovu zobrazuje v ludovej tvorivosti? chape ju ako mudrost?, naprikald: Išla sova na tanec vyfintená veľmi pratala sa poza pec pratala sa dvermi. Keď ju vrabec uvidel hneď ho svrbí nôžka poď sovička na tanec skočíme si troška. Tančil vrabec strapatý tance samé nové postúpal on na [...]

otazka: kde hladat lasku? ako sa Laska s Bohom stavili

04.07.2014

Laska bola prvotna, este ked nebolo vobec nic len ziariaca energia lasky. Lasku tak nemal kto prijimat a zazivat a tak Laska z lasky stvorila Boha a ine nehmotne bytosti. Boh bol stvoreny so schopnostou tvorit prejektovat navrhovat a coskoro mal hlavu plnu napadov. A vraj stvori svet a utekal s tym hned za Laskou. Boh plny svojho bozskeho Ega predlozil projekt kde bude svet lasku nepotrebujuci. [...]

forró, fico, galanta

Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len Forró, nie celá strana. Inak sa to čítať nedá

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo pomerne silné zemetrasenie

29.03.2024 11:04

Otrasy bolo cítiť aj na Kréte a v Aténach.

Poľsko, NATO

Odborníci: Jednostranným vyslaním vojakov sa nestane celé NATO účastníkom vojny

29.03.2024 10:25

Na zatiaľ nepublikovanú správu nemeckých odborníkov sa odvoláva agentúra DPA.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 54
Celková čítanosť: 150087x
Priemerná čítanosť článkov: 2779x

Autor blogu