Založ si blog

otazky o legalite a zmysle volieb

su sucasne volby este legalne a maju vobec nejaky zmysel ?

Hypoteticky – volby budu pokracovat druhym kolom, budeme predstierat ze je to vsetko v poriadku a Kiska zvitazi a neprejde bezpecnostnymi previerkami. Co potom ?

Na co bude dobry taky prezident co nesmie dostat ziadne dolezite info a nebude pripusteny aby sa k niecomu dolezitemu vyjkadril a nebude pripusteny na strategicke zahranicne rokovania ? Moze akurat bozkavat sudruha Honeckera na letisku ?

Ako dlho taka situacia vydrazi ? Po akom case sa budu cele volby opakovat? Alebo sa v tej situaci vyhlasi : nepresiel previerkami, prezident je ten druhy v poradi ?

 

Preco nemame volebny zakon, ktory vyzaduje previerky vsetkcyh kandidatov predtym ako je vydana oficialna listina volitelnych kandidatov ?

Museli by byt teda verejne zverejnene kriteria preveritelnosti ? a Co by obsahovali? Boli by tam aj kriteria kde by sa zakazovalo/povolovalo/prikazovaalo spolupracovanie s tajnymi sluzbami inych statov ? A ktorych ? Spolupraca s kym by bola zakazana a spolupraca s kym by bola tolerovana priapadne povinna ? Mohlo by sa to len tak zverejnit ?

Alebo to funguje tak, ze poziadajte o previerku a mi vam ju dame/nedame ale bez vysvetlenie preco ano, preco nie? Je toto ten problem a preto s radsej preverovanie dopredu neriesi ? Aby sa teda tieto veci nedostavali na verejnost a neputali pozornost?

 

Co teda teraz ?

 

Paradox je to ze ten kandidat co je davno prevereny pretoze ma funciu predsedu vlady a teda ma v rukach vsetky tajne dokumenty, tak jediny pred tymto stavom varoval uz pred zaciatkom volieb, pred prvym kolom volieb a tak daval volicom sancu na predidenie tejto situacie. Pytam sa zase : preco na to neupozornili ostatni kandidati ? pretoze potrebovali zoztat s nalepkou : som antifico – volte ma !

Teraz nie su v druhom kole a viamenej zarucili ze ak sa nieco rychlo radikalne nezmeni, tak vlastne dostali Fica tam kam ho dostat nechceli.

Kto to takto vidi ?

Mozu sa teraz volby vyhlasit za neplatne a cele zopakovat od zaciatku ?

a kto by tie stratene vydavky zaplatil ? Co takto keby to zaplatil ten co to sposobil a tlacil sa tam kam sa tlacit nemal ?

Bolo by to spravodlive ? logicke? moralne? demokraticke ? aby sa cele volby zopakovali a volici si mali znovu moznost rozmysliet koho budu volit ?

 

Uplne ina otazka je kto vlastne volil Kisku ? su to ludia priamo v sekte alebo pod vplyvom skety alebo ludia co su len ovplyvneni sektou, preprogramovani v centrach dianetiky ? to ich uz je tak vela ?

Alebo su to ludia co o sekte nic nevedia a nezodpovedne si nedali namahu nieco zistit a len volili antifica a antipolitika ?

 

Bolo by dobre vediet ten rozdiel aby sa dala odhadnut uz aka skoda na narode bola sektou napachana.

vypocet : 43.4% x 24.0% = 10.4% nam nieco hovori ,alebo nie ?

Daju sa teraz volby zrusit a vyhlasit nove ? Kto je za ?

 

????

otázka: Vstúpiš do môjho života? – čakanie na dievča ako si Ty

12.07.2014

Tak dlho – hľadal som usilovne čakal som príš dlho netušiac čo nájdem Ja iba viem, že je to otázkou času, ked niekoho miluješ ked niekoho miluješ cítiť to tak správne, tak horúco, tak pravdivo Ja potrebujem vedieť, či aj Ty to cítiš Možno sa mýlim, povedala by si mi ak príliš tlačím? moje srdiečko už kedysi bolo ranené tentokrát už [...]

otazka zvieracieho totemu: sova = mudrost ?

08.07.2014

SOVA ma pre cloveka predstavovat mudrost ako symbol a vzor, preco? ako? naozaj? ako si clovek sovu zobrazuje v ludovej tvorivosti? chape ju ako mudrost?, naprikald: Išla sova na tanec vyfintená veľmi pratala sa poza pec pratala sa dvermi. Keď ju vrabec uvidel hneď ho svrbí nôžka poď sovička na tanec skočíme si troška. Tančil vrabec strapatý tance samé nové postúpal on na [...]

otazka: kde hladat lasku? ako sa Laska s Bohom stavili

04.07.2014

Laska bola prvotna, este ked nebolo vobec nic len ziariaca energia lasky. Lasku tak nemal kto prijimat a zazivat a tak Laska z lasky stvorila Boha a ine nehmotne bytosti. Boh bol stvoreny so schopnostou tvorit prejektovat navrhovat a coskoro mal hlavu plnu napadov. A vraj stvori svet a utekal s tym hned za Laskou. Boh plny svojho bozskeho Ega predlozil projekt kde bude svet lasku nepotrebujuci. [...]

nemecko, polícia, polizei

Nemecká polícia zastrelila muža, ktorý sa s mačetou vyhrážal v knižnici

23.04.2024 23:40

Podľa vyhlásenia bol tento muž polícii známy už skôr. Jeho motív vyhrážania sa v knižnici zatiaľ nie je objasnený.

Systém Patriot, PVO

Le Monde: Mnohé krajiny EÚ sa nechcú s Kyjevom deliť o svoju protivzdušnú obranu

23.04.2024 21:45

Šéfovia vlád jednotlivých krajín si dávali dobrý pozor, aby neurobili žiadny konkrétny sľub.

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 54
Celková čítanosť: 150331x
Priemerná čítanosť článkov: 2784x

Autor blogu