Založ si blog

otazky rukojemnicke, financne, teroristicke

Obamova rodina je v Cine ako rukojemnici? Lietadlo sa oficialne najde alebo nenajde? Koniec Eura? Prevoditelny dolar? Tuzexove poukazky? Koniec podvodov medialnych a politickych?

 

Zakulisna suskanda hovori ze Cinsky prezident cestuje po EU a stretne sa aj s Obamom s konkretnymi navrhmi a tvrdymi podmienkami na totalne pre-usporiadnaie sveta, tiez sa v suskadne hovori ze Obama konecne zradil kabalistov a presiel na stranu ludi a ze jeho rodina je v Cine ako ponuknuti rukojemnici, ako zaruka ze sa pocas rokovani nic nestane.

Svetove media to samozrejme takto nepodavaju a nekladu taketo otazky, otazka je, preco?

 

Spominam si na rozpravanie politickcyh CSSR veteranov kde spominaju na hrdinsky skutok redaktora stranickych novin Rude Pravo : na prednej strane clanok : Strougal v Japonsku.

Po vystrihnuti clanku a obrateni na druhu stranu mohli citatelia vidiet presne priestorovo napasovany clanok : Vondrackova v Japonsku. Vraj sa to vtedy povazovalo za rovnaky hrdinsky cin ako z prvomajoveho sprievodu hodit smradlave vajce na tribunu.

Takze media ponukaju 2 „nezavisle“ spravy: Cinsky prezident rokuje v Holandsku s Obamom a Obamova rodina je v Cine.

 

Keby tam poslal len svokru ako rukojemnicku istotu tak by sme sa asi rehotali, keby len zenu, tak tiez asi ved chlapy zvyknu zeny poziciavat aj na vascie voloviny ale ked uz aj deti, tak asi naozaj nemieni ponuknut salmonelovy hamburger Cinskemu prezidentovi.

 

Zakulisna suskanda pred casom, vraj : urcite zlozky americkej armady podniknu nejaky utok na Cinu. Teraz sa to dovysvetlovava, ze to bolo to lietadlo a ze nie, nekradli nejaky Boeing, tych maju nakradnutych dost (napriklad este 3 Boeingy z roku 2001), ale ze slo o tych asi 25 cinskych expertov na americke vojenske tecnonologie, ktori sporavili taku hlupost ze nasadli vsetci spolu do 1 lietadla.

 

Dnes svetove media vydali zpravu ze najvyssi soviet rozhodol ze lietadlo sa zrutilo do Indickeho oceanu a ze to nik neprezil a ze vraj trosky uz hladat nebudu lebo su tam vlny az 2 metre vysoke. Da sa tomuto oznameniu rozumiet aj tak ze teda vsetkych pasazierov do jedneho vyzabijali na zakladni Diego Garcia ?

 

Trosky hladat nebudu lebo vlny su tak velike ze sa surfisti rozhoduju v krcme ci maju hrat marias alebo si pojdu do tych vln zasolit neoprenove spodne pradlo.

 

Ked uz sudruh Blair dopredu povedal ze kde budu trosky ale ich tam potom nenasiel, tak si spomenme na to ako sa vedelo kde su v Iraku ZHN, ale sa nenasli hoci sa dopredu rozhodlo ze sa najdu. Vtedy to tiez Rusi cele pokazili, sledovali satelitmi pohyby vsetkej techniky vnutri Iraku aj okolo Irackych hranic a tak dali vediet kde sa pohybuje k Irackym hraniciam neoznaceny konvoj kamionov, tento bol zastaveny a zabaveny a tak sa tie ZHN co mali byt objavne ani do Iraku nedostali.

Teraz zrejme Rusi sleduju kazdu len co vyplavala z Diego Garcia a mohla by viest rozmontovany alebo roztrieskany Boeing do Indickeho oceanu a zaznamy z pohybu lodi ma pripravene na zverejnenie a tak sa zatial radsej ziadne trosky nenasli.

 

Rusi s tymi satelitnymi fotkami su neprijmeni uz davno, napriklad v Putinom Dosieri su fotky z toho 11SEP z Pentagonu a ako na potvoru niet na nich Boeingu ale je tam raketka a neskor je tam buldozer co tu povodne 2m dieru usilovne zvacsuje aby sa tam imaginarny Boeing, sice bez kridel a chvosta predsa len cely zmestil.

O com sa to teda teraz vyjednava : nuz vraj, Radu Bezpecnosti ma nahradit nejaka sirsia komisia kde naprikald USA nemaju mat hlas ale vsetky ameriky dokopy (juzna stredna severna budu mat 1 hlas spolocny a tak sa USA budu musiet poradit aj s krajinami juznej ameriky o kazdom hlasovani a vetovani).

 

USD zanikne v sucasnej forme a rozdeli sa na 2 meny, jedna bude domaci USD len pre vnutorne platenie obcanmi vnutri USA a druhy bude mediznarodny USD na platenie v medzinarodnom obchode a budu vzajomne nezavisle.

poukazky zvane Euro prestanu platit a kazda krajina si bude zase tlacit svoju vlastnu menu ktora bude pokryta silou vlastnej ekonomiky a teda DM bude pokryta silou nemeckej ekonomiky a Drachma silou Greckej turistiky a podobne, vyborna sprava pre juzne krajiny velmi zla sprava pre Nemecko, kde doteraz umelo drzany velmi nizky kurz DM zarucoval nesmierne vyhody export/import.

Bojovnici za stary svet sa ale nevzdavaju bez boja a tak sa zakulisna suskanda tiez sustreduje na to ze predsa len chystaju samoterorizmus ako posledne kopnutie zdochynajuceho kona a to zrovna v blaznivom mesiaci. Uz vraj generalny tajomnik UV KSCS sudruh Husak o tomto vedel a varoval davno dopredu :

 

April, soudrzuzi, april !

 

(vyslovnost s ceskym hackom na „r“)

 

kto ma k danym temam dalsie info a zaujimave linky ?

 

????

 

 

otázka: Vstúpiš do môjho života? – čakanie na dievča ako si Ty

12.07.2014

Tak dlho – hľadal som usilovne čakal som príš dlho netušiac čo nájdem Ja iba viem, že je to otázkou času, ked niekoho miluješ ked niekoho miluješ cítiť to tak správne, tak horúco, tak pravdivo Ja potrebujem vedieť, či aj Ty to cítiš Možno sa mýlim, povedala by si mi ak príliš tlačím? moje srdiečko už kedysi bolo ranené tentokrát už [...]

otazka zvieracieho totemu: sova = mudrost ?

08.07.2014

SOVA ma pre cloveka predstavovat mudrost ako symbol a vzor, preco? ako? naozaj? ako si clovek sovu zobrazuje v ludovej tvorivosti? chape ju ako mudrost?, naprikald: Išla sova na tanec vyfintená veľmi pratala sa poza pec pratala sa dvermi. Keď ju vrabec uvidel hneď ho svrbí nôžka poď sovička na tanec skočíme si troška. Tančil vrabec strapatý tance samé nové postúpal on na [...]

otazka: kde hladat lasku? ako sa Laska s Bohom stavili

04.07.2014

Laska bola prvotna, este ked nebolo vobec nic len ziariaca energia lasky. Lasku tak nemal kto prijimat a zazivat a tak Laska z lasky stvorila Boha a ine nehmotne bytosti. Boh bol stvoreny so schopnostou tvorit prejektovat navrhovat a coskoro mal hlavu plnu napadov. A vraj stvori svet a utekal s tym hned za Laskou. Boh plny svojho bozskeho Ega predlozil projekt kde bude svet lasku nepotrebujuci. [...]

ján slota

Obnovený proces v korupčnej kauze Jána Slotu prerušili

26.04.2024 11:21

Kým Ústavný súd SR nerozhodne, dovtedy bude konanie prerušené. Prokurátor voči tomu podal sťažnosť.

Slávnostné otvorenie DSB observatória v Bratislave

VIDEO: Bratislava má prvú hvezdáreň, zložili sa na ňu sponzori a nadšenci. Neskôr privíta aj širokú verejnosť

26.04.2024 10:55

Na Deutsche Schule Bratislava slávnostne otvorili prvú hvezdáreň v Bratislave - DSB Observatórium.

Polícia SR

Nastúpila do MHD a domov sa už nevrátila. Polícia pátra po 14-ročnej Liliane

26.04.2024 10:44

Žilinskí policajti žiadajú verejnosť o pomoc.

Viktor Orbán

Gyöngyösi: Orbán je nepriateľ národa, premenil Maďarsko na diktatúru. Budapešť by nemala zabudnúť na sovietske tanky

26.04.2024 10:40

Myslím, že sme sa v Maďarsku vrátili do boľševických časov, tvrdí predseda strany Jobbik.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 54
Celková čítanosť: 150373x
Priemerná čítanosť článkov: 2785x

Autor blogu