Založ si blog

otazky scientoNElogicke? preco volebne?

zakladnu otazku ktoru sa chcem opytat : preco sa na Slovensku doteraz o tej sekte nedebatovalo? preco sa o to nik nezaujimal ? Teraz to vyzera ako by to bola otazka iba volebna ? prezidentska? Keby sa Kiska za prezidenta neprihlasil, pre media a nic netusiacich obcanov a zrejme ani pre politikov by ta sekta akoby neexistovala ? Ked sa teraz o tej sekte tak horlivo diskutuje, vypisuje a debatuje aj v mediach aj medzi ludmi, je to len preto? ze hrozi, ze sekta ziska prezidentsku funkciu ?

 

O nic ine doteraz neslo ? nikto sa toho nebal? nikomu nevadila? nik nemal potrebu informovat? a zachranit dalsie mnohe potencialne obete? Nikomu doteraz nevadili centra dianetiky a predaj tych knih?

 

Co sa stane po volbach ? Vsetky debaty prestanu a sekta prestane byt hrozbou pre Slovensko? mame z 2 kandidatov len 2 moznosti :

Ak vyhra Fico, tak hrozba sekty sa akoby pominula a bude ticho klud a sekta si bude potichu ziskavat jednu obet za druhou? A nikomu to zase nebude vadit ?

Ak vyhra Kiska, bude sa to brat ako porazka Slovenska v boji so sektou a nik nebude mat odvahu ani pipnut a postupne sa zacnu aj media a socialne siete cenzurovat? Alebo bude hrat vitazny Kiska chvilu neprepojeneho, predstierat ze ich nepozna a ludia prestanu davat pozor a vsetci Kiskovci povedia – aha ved on s tym naozaj nic nemal? Len ste ho krivo obvinovali?

 

Bola to od sekty strategicka chyba, snazit sa dostat aj k oficialnej moci tak skoro ? Len na seba upozornili verejnost, media a politikov? Bolo by od nich byvalo stategickejsie netlacit za prezidenta svojho kona a potichu preprogramovavat ludske vedomie aj podvedomie v centrach dianetiky vacsiemu poctu obcanov a pockat az budu mat daleko viac priamo ovladanych? Terajsich 10% bolo dost alebo malo? Mohli cakat zopar rokov az budu mat ovladanych 20% alebo 50% populacie?

 

Terajsie volby nic neriesia? Clovek co chape co tato sekta naozaj znamena ich samozrejme volit nepojde, ale co s tym? Volit Fica? nevolit vobec?

Ale hlavne a co po volbach, nech uz dopadnu ako dopadnu? Co potom?

 

Vieme naozaj co tato sekta je? a co nie je? Vieme ze je: made in USA. A ze v amikove sa registrovala ako cirkev. Preco sa registrovala ako cirkev? Lebo danove ulavy? lebo uplny bezdanovy status, lebo mimo kontroly financnych oraganov? schovavanie pod subor cirkiev tiez zarucuje aku taku imunitu v roznych zlocinoch voci fyzickym jednotlivcom a je to tiez imunne voci kritizovaniu ich ideologie a praktik vymyvania mozgov?

 

Ak su naozaj aj oficialne cirkev, tak su uznani a vlastneni najvyssim cirkevnym sovietom?

 

Church of Rome, sidliaci v budovach Vatikanu a formalne platiaci za prenajom majitelovi RKC. Ale Church of Rome je majitel a sef vsetkych variant cirkevnictva, ovlada vsetky svetove velke aj male cirkvi, aj tie co tak velmi a dlhodobo aj krvavo bojuju proti sebe aj tie co sa hadaju koho BOH je ten pravy, koho je lavy a koho je zeleny a koho je z tretieho sektoru. Niet cirkvi mimo Church of Rome, takze je Scientologia jeho sucast? a preto je tak chranena ze si zakonodarstvo v ziadnej krajine nemoze moc dovolit ?

 

Alebo su mimo Vsecirkevneho Sovietu a maju len nejaku tajnu dohodu medzi sebou ze si vzajomne nestupaju na otlaky?

 

Ich cirkevnost pritom nie je ich podstatou a ich principom, kludne sa mozu nazvat aj pyramidova nanucovana hra, sektarska varianta Ponziho Schemy, vysunute pracovisko vymyvania mozgov ( v zmysle skor ako aplikacia CIA metody nie ako aplikacia cirkevnej metody).

 

Zvlast na Slovensku mnohi obcania si tuto sektu hodia do jedneho vreca s cirkvami, je to spravny postoj?

Hodenie do vreca so sektami je tiez spravny postoj ?

 

Mozme si povedat ako slovaci: ved ked clenstvo v zlocineckej sekte je nielen pripustne ale je to dokonca podmienkou pre funkciu americkeho prezidenta, kandidata, senatora a snad aj pre vysoke sudcovske a ine funkcie a mozme si povedat ze snad ked v niektorych monarchiach je to dokonca pripustne alebo povinne pre funkciu kralovsku/princovsku, tak preco by slovensko nemohlo mat tiez sektara za hlavu statu ?

 

Snad netreba pisat ze sa jedna o Skull&Bonnes sektu?

Otazka potom ale je: nakolko su tieto 2 sekty nezavisle? vlastni jedna druhu? su to pobocky toho isteho? ak ano tak pobocky coho? alebo sa tie 2 sekty len toleruju a existuju popri sebe kedze maju spolocny ciel? aky ciel?

 

otázka: Vstúpiš do môjho života? – čakanie na dievča ako si Ty

12.07.2014

Tak dlho – hľadal som usilovne čakal som príš dlho netušiac čo nájdem Ja iba viem, že je to otázkou času, ked niekoho miluješ ked niekoho miluješ cítiť to tak správne, tak horúco, tak pravdivo Ja potrebujem vedieť, či aj Ty to cítiš Možno sa mýlim, povedala by si mi ak príliš tlačím? moje srdiečko už kedysi bolo ranené tentokrát už [...]

otazka zvieracieho totemu: sova = mudrost ?

08.07.2014

SOVA ma pre cloveka predstavovat mudrost ako symbol a vzor, preco? ako? naozaj? ako si clovek sovu zobrazuje v ludovej tvorivosti? chape ju ako mudrost?, naprikald: Išla sova na tanec vyfintená veľmi pratala sa poza pec pratala sa dvermi. Keď ju vrabec uvidel hneď ho svrbí nôžka poď sovička na tanec skočíme si troška. Tančil vrabec strapatý tance samé nové postúpal on na [...]

otazka: kde hladat lasku? ako sa Laska s Bohom stavili

04.07.2014

Laska bola prvotna, este ked nebolo vobec nic len ziariaca energia lasky. Lasku tak nemal kto prijimat a zazivat a tak Laska z lasky stvorila Boha a ine nehmotne bytosti. Boh bol stvoreny so schopnostou tvorit prejektovat navrhovat a coskoro mal hlavu plnu napadov. A vraj stvori svet a utekal s tym hned za Laskou. Boh plny svojho bozskeho Ega predlozil projekt kde bude svet lasku nepotrebujuci. [...]

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?

trump. súd

Muž, ktorý sa zapálil pri súdnej sieni počas procesu s Trumpom, zomrel

20.04.2024 10:37

Muž, údajne zo štátu Florida, rozdával podľa svedkov v parku letáky obsahujúce konšpiračné teórie.

North Korea tensions balistické strely test

Severná Kórea uskutočnila test 'superveľkej' hlavice pre riadenú strelu

20.04.2024 09:47

KĽDR tiež vykonala skúšobný štart protilietadlovej rakety nového typu "Pyoljji-1-2" v Západnom mori.

Grasalkovičová záhrada

Bratislava opäť symbolicky otvára svoje brány, konajú sa mestské dni

20.04.2024 08:57

Pripravené sú prehliadky bežne neprístupných miest, výstavy, divadelné predstavenia, koncerty, workshopy či jazdy historickými vozidlami i Propelerom na druhú stranu Dunaja.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 54
Celková čítanosť: 150282x
Priemerná čítanosť článkov: 2783x

Autor blogu