Založ si blog

otazky c 3 o stratenom lietadle

ake nove informacie sa objavili? ake nove spekulacie sa objavili? su nejake teorie vsetko vysvetlujece? zabranili USA vojne s Cinou? zabranila americka armada vybuchu nad Bejingom a zachranili miliony ludi?

nova informacia – pasazier menom Philip Wood, zamestanec IBM, poslal zpravu a fotku zo svojho mobilu, text:

 

“I have been held hostage by unknown military personal after my flight was hijacked (blindfolded). I work for IBM and I have managed to hide my cellphone in my ass during the hijack. I have been separated from the rest of the passengers and I am in a cell. My name is Philip Wood. I think I have been drugged as well and cannot think clearly.”

 

suradnice GPS automaticky generovane iphonom a priradene ku fotke su suradnice trosku vedla hlavnej zakladne Diego Garcia a to ze nie su presne tie iste ako sa oficialne uvadza je vraj dokaz ze si to niekto len neskopiroval cez google, fotka je cierna nic tam nevidno – teda akoby bol v tmavej cele a s vrecom na hlave nic nevidel, iphone vraj ovladal slovnymi prikazmi, co je bezna vec.

samozrejme hned su debaty ze taky nikdy pre IBM nerobil ale vraj robil lebo Lindekin…

 

Toto dava do ineho svetla povodne zpravy ze telefony pasazierov zvonili prve 3 dni a teda neboli utopne pod vodou, vysvetlenia ze azijske telekomy zvonia aj ked mobilu nieto su take divne. Akoby vsetkym mobili zobrali ale nevypli a nchali ich niekde v sklade zvonit nech rodiny tusia ze nie si na dne oceanu, potom ich asi povypinali.

 

Su toto informacie ktorym sa oplati verit a brat ich vazne?

zapaduju do celkovej teorie co sa naozaj stalo?

poslala tu zpravu a fotku americka armada ako informaciu ze pasazieri ziju a lietadlo nepadlo do oceanu, ale kedze to zatial nemozu otvorene povedat, robia to takymito trikovymi sposobmi?

 

Dasia informacia je tiez zaujimava, mal som moznost vidiet nazivo prejav Malajskeho vojenskeho velitela v suvislosti s patranim v Indickom oceane a jeho vyhlasenie sa da vysvetlit a prelozit asi takto :

 

Vieme presne co sa stalo s lietadlom, ale nesmieme to zatial povedat a cele to malo asi taky zmysel ze ano rozne krajiny to hladaju v indickom oceane ale to je len zakryvaci manever.

 

To tiez zapada do teorie ze vela krajin je do toho zapojenych a vie co sa stalo a vsetky s tym suhlasia, nik neprotestuje a nik zatial neprezradi, ale vnimavejsej verejnosti sa dava na vedomie… a snad aj rodinam sa nejako oklukou oznamuje ze pohreby nechystajte, su zivi.

 

pokracovanie takmer okamzite

otázka: Vstúpiš do môjho života? – čakanie na dievča ako si Ty

12.07.2014

Tak dlho – hľadal som usilovne čakal som príš dlho netušiac čo nájdem Ja iba viem, že je to otázkou času, ked niekoho miluješ ked niekoho miluješ cítiť to tak správne, tak horúco, tak pravdivo Ja potrebujem vedieť, či aj Ty to cítiš Možno sa mýlim, povedala by si mi ak príliš tlačím? moje srdiečko už kedysi bolo ranené tentokrát už [...]

otazka zvieracieho totemu: sova = mudrost ?

08.07.2014

SOVA ma pre cloveka predstavovat mudrost ako symbol a vzor, preco? ako? naozaj? ako si clovek sovu zobrazuje v ludovej tvorivosti? chape ju ako mudrost?, naprikald: Išla sova na tanec vyfintená veľmi pratala sa poza pec pratala sa dvermi. Keď ju vrabec uvidel hneď ho svrbí nôžka poď sovička na tanec skočíme si troška. Tančil vrabec strapatý tance samé nové postúpal on na [...]

otazka: kde hladat lasku? ako sa Laska s Bohom stavili

04.07.2014

Laska bola prvotna, este ked nebolo vobec nic len ziariaca energia lasky. Lasku tak nemal kto prijimat a zazivat a tak Laska z lasky stvorila Boha a ine nehmotne bytosti. Boh bol stvoreny so schopnostou tvorit prejektovat navrhovat a coskoro mal hlavu plnu napadov. A vraj stvori svet a utekal s tym hned za Laskou. Boh plny svojho bozskeho Ega predlozil projekt kde bude svet lasku nepotrebujuci. [...]

AfD / Alternatíva pre Nemecko /

Neplatili ma Rusi, prijal som od nich len malé balíčky, povedal nemecký poslanec Bystroň

26.04.2024 16:42

Bystroň na otázku magazínu prijímanie balíčkov priamo nepoprel, celú kauzu potom označil za kampaň proti nemu.

SR Bratislava dron nemocnica Rázsochy zbúranie BAX

KDH namieta zmenu rozhodnutia o nemocnici Rázsochy, chce odvolať Dolinkovú

26.04.2024 16:34

namiesto koncovej univerzitnej nemocnice na bratislavských Rázsochách sa má prestavať nemocnica v Ružinove a na Rázsochách má vzniknúť detská nemocnica.

medveď, Žiar nad Hronom

V Žiari nad Hronom zvýšte pozornosť, pohybuje sa tam medvedica s mladými

26.04.2024 16:09

Pohyb medvedice spozorovali v okolí Šibeničného vrchu a na Slnečnej stráni v blízkosti cesty na Partizánskej ulici.

Najvyšší súd NS

Opozícia žiada zasadnutie výboru ku kontrole rezortu spravodlivosti na Najvyššom súde

26.04.2024 15:28

Predseda výboru Miroslav Čellár reagoval, že zatiaľ podanie opozičných poslancov neeviduje. Ak ho dostane, výbor zvolá.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 54
Celková čítanosť: 150376x
Priemerná čítanosť článkov: 2785x

Autor blogu