Založ si blog

otazky c 4 o stratenom lietadle

pokracovanie z c3, nasledovne veci prebrate zo zahraanicncyh webov ale aj domacich webov blogov a doskusii, ak si niekto najde svoje myslienky, tak si pripiste kredit.

 

 

teoria Carga – velka tajomna bedna, ako naklad bola nalozena do tohto lietadla a teda smerovala do Beijingu. Co bolo v tej bedni sa nevie. Rozne spekulacie hovoria ze ta bedna bola sledovana uz dlhy cas americanmi, ze najpv bola na lodi plavajucej indickym oceanom pod americkou vlajkou a potom prelozena na lietadlo spolocnosti Emirates a prepravena postupne do Kula Lumpur kde bola prelozena na to stratene lietadlo.

Pocas plavby lode vraj 2 americki vojaci zahadne zomreli pri tej bedni, spekulacie su , ci to bolo z oziarenia alebo ci to bolo biologicke?

 

Teraz to zacina byt zaujimave, americka armada teda lietadlo s bednou uniesla na Diego Garcia, tam bednu prelozili na vojenske lietadle a previezli na zakladnu v Novom Mexiku, USA, kde ju odpalili a znicili. Mrak ktory to vyvolalo prekvapil meterologov a spekulovali nad oblakom, Rusi analyzovali oblak zo satelitu a urcili ktory druh vybusniny bol pouzity na znicenie bedni ale co v nej bolo sa zatial nikde neuvadza.

 

Infornacie nieco naznacujuce su, ze v predoslych mesiacoch americka armada objednala mnoho iodovych tabletiek a previezla ich na zaklkadnu a tiez mnoho ochrannych protiradiacncyh oblekov na tu zakladnu.

 

Akoby teda americka armada uz davno vedela ze im prevezu do Noveho Mexika nebezpecnu bednu co budu likvidovat.

 

Co sa logicky ponuka? Bedna mala vybuchnut nad Bejingom, alebo az po pristati a mala vyzabijat tisice-miliony obyvatelov a snad vyvolat vojnu Ciny s niekym?

 

Americka armada bednu sledovala a az ked lietadlo letelo na svoj ciel a teroristi boli spokojni ze to leti kam ma, tak po hodine letu lietadlo otocili a previezli na Diego Garcia bez toho ze by sa to teroristi dozvedeli.

 

Bolo tych 25 expertov na palube teda unesenych ako spioni americkej technologie alebo boli to epxerti ktori tam bolo koli tej bedni a zaroven uniesli lietadlo, pobrali pasazierom mobili a pilotovali lietadlo kam treba?

 

Kto boli teroristi? samozrejme hned boli narazky ze Rusi? Cinania? a podobne, ale to nedava zmysel.

 

Kto teda a preco?

 

pokracovanie takmer hned

otázka: Vstúpiš do môjho života? – čakanie na dievča ako si Ty

12.07.2014

Tak dlho – hľadal som usilovne čakal som príš dlho netušiac čo nájdem Ja iba viem, že je to otázkou času, ked niekoho miluješ ked niekoho miluješ cítiť to tak správne, tak horúco, tak pravdivo Ja potrebujem vedieť, či aj Ty to cítiš Možno sa mýlim, povedala by si mi ak príliš tlačím? moje srdiečko už kedysi bolo ranené tentokrát už [...]

otazka zvieracieho totemu: sova = mudrost ?

08.07.2014

SOVA ma pre cloveka predstavovat mudrost ako symbol a vzor, preco? ako? naozaj? ako si clovek sovu zobrazuje v ludovej tvorivosti? chape ju ako mudrost?, naprikald: Išla sova na tanec vyfintená veľmi pratala sa poza pec pratala sa dvermi. Keď ju vrabec uvidel hneď ho svrbí nôžka poď sovička na tanec skočíme si troška. Tančil vrabec strapatý tance samé nové postúpal on na [...]

otazka: kde hladat lasku? ako sa Laska s Bohom stavili

04.07.2014

Laska bola prvotna, este ked nebolo vobec nic len ziariaca energia lasky. Lasku tak nemal kto prijimat a zazivat a tak Laska z lasky stvorila Boha a ine nehmotne bytosti. Boh bol stvoreny so schopnostou tvorit prejektovat navrhovat a coskoro mal hlavu plnu napadov. A vraj stvori svet a utekal s tym hned za Laskou. Boh plny svojho bozskeho Ega predlozil projekt kde bude svet lasku nepotrebujuci. [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 54
Celková čítanosť: 150365x
Priemerná čítanosť článkov: 2785x

Autor blogu