Založ si blog

otazky 2 : co je to ten disclosure project?

co to vlastne je? z reakci na predosly clanok je jasne ze pointa je nepochopena. The Disclosure Project je akcia davno naplanovaana a davno dohodnuta, ale neustale bola odkladana na vhodnejsiu chvilu. Dohodnuta vladami krajin a organizaciami, ktorych sa to tyka. Co to teda nie je? nie je to nejaky vymysel internetovych pisalkov, nie je to nejaka teoria

(vyraz konspiracna teoria si naozaj zasluzi hlbsiu analyzu myslienkovych pochodov ludi co ten vyraz pouzivaju). Nie je to nieco co si niekto vysnival, vymyslel, alebo sa niecim vyhraza mocnym. Nie su to pokusy povedat ako to naozaj je, od nejakeho jedinca, ktory to mocnym ukaze.

Je to davno planovany a dohodnuty celosvetovy projekt, kde prave organizacie zodpovedne za utajovanie a klamanie povedia pravdu. teda nie nejake internetove pisacky o Vatikane, bude to Vatikan ktory vyde s farbou von. Nie teorie o tom co robia tajne sluzby, budu to tajne sluzby co povedia ako to je. Vlada kazdej krajiny povie co kde sama zatajila a sposobila.

Nik nebude slavny ze nieco odhalil a napisal. Ked zlocinec pride sam na policiu a prizna sa, podrobne popise zliocin a pekne podpise cely zapis vypovede, detektiv neziska ani slavu ani povysenie, pretoze detektiv nic nevypatral.

The Dislcosure Project je uplne to iste. Nik z nas nemusi vediet nic, staci mat oci a usi otvorene a bude nam to povedane od priamich akterov.

 

Moj blog vobec nema za ciel davat odpovede alebo povedat co ako bolo a kto  spravil co a preco. Cielom tohto blogu o projekte je dat ludom na vedomie ze projekt zacal , a informacie sa zacali uvolnovat. Podla toho, koho co zaujima, treba sledovat zpravy z danej tematiky a sledovat pozorne rozne detaily. Nehodi sa vsetko to na ludi naraz, ale pekne po troske, jemne, aby vacsina mala cas to stravit a nenaskakali vsetci naraz v jeden den z mosta, treba predist stavu nesplavnosti riek.

Pekne si vsimat uvolnovane informacie a pomaly ich zakomponovat do vlastneho svetonazoru a byt velmi velmi flexibilny ku potencialnej zmene vlastneho svetonazoru.

 

ide o vacsie a dolezitejsie veci ako o to kto spravil Majdan a co spravil nejaky slovensky politik, ze nas budu mali politici nadalej klamat to nema nic spolocne s tym ze Disclosure Project uz zacal alebo nezacal.

Z casu na cas poukazem na veci zverejnovane

otázka: Vstúpiš do môjho života? – čakanie na dievča ako si Ty

12.07.2014

Tak dlho – hľadal som usilovne čakal som príš dlho netušiac čo nájdem Ja iba viem, že je to otázkou času, ked niekoho miluješ ked niekoho miluješ cítiť to tak správne, tak horúco, tak pravdivo Ja potrebujem vedieť, či aj Ty to cítiš Možno sa mýlim, povedala by si mi ak príliš tlačím? moje srdiečko už kedysi bolo ranené tentokrát už [...]

otazka zvieracieho totemu: sova = mudrost ?

08.07.2014

SOVA ma pre cloveka predstavovat mudrost ako symbol a vzor, preco? ako? naozaj? ako si clovek sovu zobrazuje v ludovej tvorivosti? chape ju ako mudrost?, naprikald: Išla sova na tanec vyfintená veľmi pratala sa poza pec pratala sa dvermi. Keď ju vrabec uvidel hneď ho svrbí nôžka poď sovička na tanec skočíme si troška. Tančil vrabec strapatý tance samé nové postúpal on na [...]

otazka: kde hladat lasku? ako sa Laska s Bohom stavili

04.07.2014

Laska bola prvotna, este ked nebolo vobec nic len ziariaca energia lasky. Lasku tak nemal kto prijimat a zazivat a tak Laska z lasky stvorila Boha a ine nehmotne bytosti. Boh bol stvoreny so schopnostou tvorit prejektovat navrhovat a coskoro mal hlavu plnu napadov. A vraj stvori svet a utekal s tym hned za Laskou. Boh plny svojho bozskeho Ega predlozil projekt kde bude svet lasku nepotrebujuci. [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 54
Celková čítanosť: 150384x
Priemerná čítanosť článkov: 2785x

Autor blogu