Založ si blog

otazky: the disclosure project ?

odhalenie? prezradenie? vyzradenie? odtajnenie? priznanie? koho? komu? o com?

kto klamal a zatajoval , komu zatajoval a klamal a co vsetko ? a kedy sa to prizna a povie verejnosti? a je to pre ludi zaujimave? dolezite? zmeni to nasu ideologiu? nazory? zivot? nabozenstvo? vedu?

The Disclosure Project je nieco o com sa pise na internete dlhe roky a stale sa slubuje ze uz zajtra, cochvila, buduci mesaic sa to odhali a povie pravda. Zvycajne sa uvadza ze vlady sveta to vsetky vedia, taja, ale su pripravene to prezradit a priznat. Vacsinou sa ale tema sustreduje na : UFO + extraterestrials, teda poletujece kuchynske riady a trpaslici z kozmu s malymi zelenymi antenkami. A pravdu sa mame dozvediet o tom ze sem lietaju a niektrych mrtvych a snad aj zivych drzi naprikald americka vlada naprikald v area 52 a podobne. UFO – tie zvonku ale aj tie vyrobene na Zemi kopirovanim z tych padnutych ci ukoristenych.

Reverse engineering – rozoberem, pochopim funkciu sucasti, vyrobim suciastky s tou istou funkciou a poskladam a mam funkcnu kopiu, napriklad UFO. Do toho este samozrejme UFO co mal uz Hitler a nemecky vedci spolu s protypom prevezeni koncom vojny do USA.

Toto ma byt to velke prekvapenie?

 

Ide daleko o viac a o daleko dolezitejsie veci. Coskoro sa dozvieme o :

povode biblie, skutocnosti okolo zivota postavy premenovanej na Jezisa, o tom kto zalozil islam a krestantvo a preco?

Dozvieme sa o mnohych zatajenych veciach a o podvodoch z roznych oblasti vedy, samozrjeme z oblasti politiky a financnictva.

Udalosti z poslednych 2000 rokov, nielen posednych 300 rokov alebo poslednych 5 rokov.

Ale dolezite informacie starsie ako 2000 rokov, 10 tisic, 100 tisic, naprikald podvody s mamutami v dobe ladovej

Odhalenia na temu: Vatikan, cirkev, kralovske rodiny, bankovy system, vojny.

Preco sa vymenil papez? preco boli teraz u papeza politici roznych statov a teraz kralovna?

Mnohe veci sa uz povedali a mnohe dokumnety boli dorucene, ale zatial velke media este nic nepublikovali, preco? caka sa na nejaku udalost? alebo sa stale vydiera a caka sa na kapitulaciu doterajsej svetovej moci?

Preco sa prave teraz William aj s potomkom schovavaju mimo UK na NZ?

 

bude nam povedana aj pravda z mediciny? bude odhalene WHO? pride na veci ako vakcinacia?

Kto mal plan vykynozit 90% populacie?

 

vzdy sa pisalo ze prezradit naraz vsetko sa nemoze lebo populacia by sla do paniky, do depresie, do agresivity a preto sa bude vsetko podavat len po troske. Bude to naozaj tak, alebo sa vsetko vyklopi naraz?

Co to spravi so statmi kde je velky pocet cirkevnikov? Slovensko je schopne stravit informacie o biblii, Jezisovi, Vatikane? Informacie ktore papez oficialne vyhlasi, takze krestania to budu musiet prijat ako hodnovernu informaciu, nie ako nieco od ateistov.

Co to spravi s tak cirkevnymi statmi ako je Taliansko alebo Polsko? Uz aj tak velmi nestabilnymi?

 

 

 

 

 

 

otázka: Vstúpiš do môjho života? – čakanie na dievča ako si Ty

12.07.2014

Tak dlho – hľadal som usilovne čakal som príš dlho netušiac čo nájdem Ja iba viem, že je to otázkou času, ked niekoho miluješ ked niekoho miluješ cítiť to tak správne, tak horúco, tak pravdivo Ja potrebujem vedieť, či aj Ty to cítiš Možno sa mýlim, povedala by si mi ak príliš tlačím? moje srdiečko už kedysi bolo ranené tentokrát už [...]

otazka zvieracieho totemu: sova = mudrost ?

08.07.2014

SOVA ma pre cloveka predstavovat mudrost ako symbol a vzor, preco? ako? naozaj? ako si clovek sovu zobrazuje v ludovej tvorivosti? chape ju ako mudrost?, naprikald: Išla sova na tanec vyfintená veľmi pratala sa poza pec pratala sa dvermi. Keď ju vrabec uvidel hneď ho svrbí nôžka poď sovička na tanec skočíme si troška. Tančil vrabec strapatý tance samé nové postúpal on na [...]

otazka: kde hladat lasku? ako sa Laska s Bohom stavili

04.07.2014

Laska bola prvotna, este ked nebolo vobec nic len ziariaca energia lasky. Lasku tak nemal kto prijimat a zazivat a tak Laska z lasky stvorila Boha a ine nehmotne bytosti. Boh bol stvoreny so schopnostou tvorit prejektovat navrhovat a coskoro mal hlavu plnu napadov. A vraj stvori svet a utekal s tym hned za Laskou. Boh plny svojho bozskeho Ega predlozil projekt kde bude svet lasku nepotrebujuci. [...]

Medveď

V košickej zoo sa Xene narodilo medvieďa Ares

19.04.2024 13:08

Jeho genetická hodnota je mimoriadne cenná pre európsky záchranný program.

izrael, palestína, západný breh jordánu, evakuácia, amona

EÚ po prvý raz uvalila sankcie na izraelských osadníkov pre útoky na Palestínčanov

19.04.2024 13:07, aktualizované: 13:20

Palestínčania chcú, aby Západný breh bol súčasťou ich budúceho štátu.

Rudolf Huliak

SaS podá návrh na odvolanie Huliaka z postu predsedu výboru

19.04.2024 13:00

Hlina tvrdí, že podnet bude musieť byť zaradený na rokovanie a musí byť o ňom rozprava.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 54
Celková čítanosť: 150272x
Priemerná čítanosť článkov: 2783x

Autor blogu