Založ si blog

otazky 3: disclosure project

co to je? co to nie je? dame si priklad? zavadzanie do nepodstatneho? je UFO tematika dolezita v zivote jedinca alebo naroda?

Dlhorocnou stretegiou na internete a v iych mediach (napriklad natocenie nejakych filmov s pouzitim tohto slovneho spojenia) je zaviest disclosure preject do temy nedolezitej – UFO, mimozemstania, vyroba lietajucich tanierov. Toto je mala sucast toho co ludstvo sa dozvie a co bolo zatajovane, ale je to len velmi mala a velmi nedolezita sucast projektu a ked sa pozornost zvrtne len na toto tak sa absolutne straca zmysel a ludia sa budu dohadovat o tom kto spravil kruhy v obili alebo o tom ze preco prave pri vyrobe lietajuceho taniera sa neda aplikovat princip reverse engineering, ked sa to aplikuje pri vsetkom inom. Vyroba lietajucich tanierov na Zemi, vratane reverse engineering bude tiez vysvetlena a odhalena, dolezity bude kontext v ramci celeho projektu, kto? preco? a precos a to „muselo“ tajit.

 

Zopakujme si co je v projekte dolezite : zakladna nosna tema je : OTROKARSTVO a jeho meniace sa formy. Otrokarstvo pred 12 tisic rokmi, zmena pred 5-7 tisic rokmi, zmena pred 2 tisicmi rokmi, vyvoj otrokarstva pocas poslednych 2 tisic rokov, rok 1776 a jeho dosledky, rok 1912 a jeho dosledky, rozklad otrokarskeho systemu po roku 2012.

 

nastroje otrokarstva? nosne piliere otrokarstva? kto je otrokar? kto s kym? kto proti komu?

Disclosure project ludom vysvetli:

 

– Vatikan, cikev,biblia, co?kto?preco? pomaly, po kuskoch

 

– kralovske rodiny, politicke rodiny, scull&bonnes, pedofilia

 

– bankarske rodiny, ekonomicke cykly, krizy, vojny, urokove a menove manipulovanie, farmacia, polnohospodarstvo, spionazne sluzby

 

zoberme si priklad niecoho co sa uz udialo a ludia to neberu ako sucast disclosure project, nevidia v tom ako ten proces v praxi prebieha a dokonca ten priklad pouziju v diskusii ako argument proti konceptu celeho projektu:

 

Odpocuvanie cez telefon, mobil, email, sms, socialne media, kradnutie suborov z diskov, citanie papierovej posty. Civilnych jedincov, politikov, firiem, organizacii, politici medzi sebou, vojnovy spojenci medzi sebou. Pozrime sa na jednotlive prvky z hladsika toho co je to ten projekt a ako odhalovanie prebieha:

 

este donedavna ak niekto odhalil – teda napisal ze odpocuvanie je v praxi rozsirene na kazdeho obacana na svete, ktoreho si len vyberu a ze sa odpocuvaju aj cudzi politici medzi sebou, tak takyto internetovy hrdina dostal okamzite nalepku :

konspiracna teoria, diagnozu paranoia, a bolo mu vysvetlene : moralne ze to by predsa nerobili, technicky preco je to nemozne, politicky ze ved kto je s kym atd.

 

Disclosure Project je ale o tom ze nie niekto zvonku napise ako to je, ale ze samotna organizacia to robiacia sa prizna a da detajly.

Ked teda americka vlada, senat prezident a sef NSA a inej zlozky sluzieb verejne vyhalsia : ano robili sme to a ano vedeli sme o tom a dokonca sa Obama ospravedlni Merkelovej,

tak:

 

– kazdy obyvatel planety to mohol citat alebo pocut vo verejnych mediach a tak kazdy kto chcel sa to dozvedel a bolo to prekladane do vsetkych jazykov.

 

– kazdy to musel akceptovat, kedze sa priznal vinnik a tak nikto, komu to nevyhovavalo nemohol pouzit zvycajnu reakciu : konspiracia, paranoja, blbost, nemozne, Fico

 

– jedna mala sucast doterajsieho svinstva sa teda verejnosti prezradila

 

– pracovnici, vykonavatelia svinstva, dostali svedomie a nedokazali v tom pokracovat a museli prezradit, poslali dokumnety, dali rozhovcor, akakolvek forma. Oznaceni ako zradcovia, nahanani policiou armadou, cokolvek, ale takito ludia budu pribudat.

 

– radovi pracvnici sa stavaju nespolahlivymi a zacinaju sa obracat proti systemu ktoremu sluzili, vodcovia systemu sa zacinaju obracat proti sebe navzajom, to su aj priciny aj dosledky celeho projektu.

 

-odstranovanie tiez prichadza, ale to uz nie je tak popularne v mediach a prebieha pomalsie: obmedzovanie pravomoci NSA, zmeny zakonov, Obama, senat, obmedzovanie koho mozu odpocuvat a preco, zakaz – dohoda o vzajomnom neopocuvani medzi „spojencami“

 

Pre obcana Slovenska sa akoby nic nezmenilo, ved nakoniec koho zivot sa zmeni k lepsiemu ked Obama prizna ze odpocuval Merkelovu? Osobna ochrana dat je pre obcanov sranda ved sami o sebe vsetko vycapia na FB.

Tato cast projektu sa nas zdanlivo netyka a preto nad tym vobec nerozmyslame v kontexte niecoho doleziteho a velkeho.

 

Dajme si takuto otazku: ako sa zmeni zivot slovenskeho obcana, ked sa povie pravda o vatikane, biblii, krestanstve? Tiez si to kazdy len precita v novinach a povie ze ved na druhy den to uz ani nie je na prvej strane? Co to spravi s cirkvou? S ludmi chodiacimi do kostola? Ako to popletie materialistov?

 

Dokumnety o podvodcoh ohladom cirkvi uz boli poslane v poslednych tyzdnoch, ale zatial ich media neuverejnuju, pozrime sa na to ci mozme vidiet niekde priparvu na fakt ze treba verejnosti povedat ze vatikan je nespolahlivy ze podvadza a ze je to kriminalna organizacia? Spravy o Vatikanskej Banke a ich financnych podvodoch su k dispozicii ale akosi nikoho nezaujimaju, Informacie o investiciach Vatikanu do nemoralneho priemyslu su tiez zname ale zatial nejak nikoho nezaujimaju. O nedovere voci Vatikanu bola v podstate slovenska afera nazvana : Bezak. Cast veriacich v cirkev sa postvali ciastocne na stranu Bezaka teda proti Vatikanu alebo proti skupine biskupov. Aky to malo dopad? zatial zdanlivo nijaky. Ale slovensky nasvtevnik kostola je o trosku lepsie pripraveny pocut pravdu o Vatikane.

Projekt musel byt pomaly a postupny v kazdej otzke odhalovania prvady, nieco ludom dat a pockat az sa to stravi

 

prejdime na uplne inu temu, ako media zacianju uvolnovat informacie doteraz nepripustne,

nejdem to teraz rozoberat len dam link a nech si kazdy rozmysla za seba

 

http://rt.com/news/israeli-settlers-attack-idf-297/

 

tesim sa na pripadne poukazanie na dalsie priklady, kde sa uz projekt pohol

????

 

otázka: Vstúpiš do môjho života? – čakanie na dievča ako si Ty

12.07.2014

Tak dlho – hľadal som usilovne čakal som príš dlho netušiac čo nájdem Ja iba viem, že je to otázkou času, ked niekoho miluješ ked niekoho miluješ cítiť to tak správne, tak horúco, tak pravdivo Ja potrebujem vedieť, či aj Ty to cítiš Možno sa mýlim, povedala by si mi ak príliš tlačím? moje srdiečko už kedysi bolo ranené tentokrát už [...]

otazka zvieracieho totemu: sova = mudrost ?

08.07.2014

SOVA ma pre cloveka predstavovat mudrost ako symbol a vzor, preco? ako? naozaj? ako si clovek sovu zobrazuje v ludovej tvorivosti? chape ju ako mudrost?, naprikald: Išla sova na tanec vyfintená veľmi pratala sa poza pec pratala sa dvermi. Keď ju vrabec uvidel hneď ho svrbí nôžka poď sovička na tanec skočíme si troška. Tančil vrabec strapatý tance samé nové postúpal on na [...]

otazka: kde hladat lasku? ako sa Laska s Bohom stavili

04.07.2014

Laska bola prvotna, este ked nebolo vobec nic len ziariaca energia lasky. Lasku tak nemal kto prijimat a zazivat a tak Laska z lasky stvorila Boha a ine nehmotne bytosti. Boh bol stvoreny so schopnostou tvorit prejektovat navrhovat a coskoro mal hlavu plnu napadov. A vraj stvori svet a utekal s tym hned za Laskou. Boh plny svojho bozskeho Ega predlozil projekt kde bude svet lasku nepotrebujuci. [...]

Rusko Navaľnyj úmrtie

Biskup na Veľký piatok prirovnal zaobchádzanie s Navaľným k osudu Ježiša

29.03.2024 15:17

„Skončil až v neľudskom gulagu v polárnom ľade," povedal. Zvyšok sveta uvidí "jeho posolstvo slobody" vo večnosti, povedal biskup.

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Syrskyj: Rusi vypália šesťkrát viac munície. V Charkove sme mohli dosiahnuť viac

29.03.2024 14:16, aktualizované: 15:55

Ukrajinské obranné sily pozdĺž celej rozsiahlej frontovej línie podľa neho majú len minimum zbraní a munície.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10, aktualizované: 15:42

Evakuovať museli 50 ľudí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 54
Celková čítanosť: 150090x
Priemerná čítanosť článkov: 2779x

Autor blogu