Založ si blog

otazky nebezpecneho mesiaca APRIL, blood moon

je April specialne nebezpecny mesiac? co nas caka? co je to blood moon?

 

http://www.transients.info/2014/04/examining-2014-april-grand-cardinal.html

 

nejdem opakovat co je v linknutom clanku a popise knizky, co vsetko sa historicky odohralo v mesiaci April, aka je teraz konstelacia hviezd a co je blood moon a prislusne datumy, vsetko tam je.

 

Vsimnime si tie referencie z biblie, a sucasnu napatu situaciu.

Media nas zabavaju vselicim, Ukrajina, Putin, Obama, obchodne dohody, ekonomicke sankcie, hladanie lietadla, Fico, nefico, antifico, pritom to najdolezitejsie a najnebezpecnejie v suvislosti s nadchadzajucim datumom blood moon a datumom Cardinal Cross sa samozrejme v mediach neobjavilo nic.

 

Jeden z linkov, ktory sa tomu venuje je tu :

 

http://www.presstv.ir/detail/2014/03/28/356361/israel-shut-embassies-to-store-nukes/

 

vsetkych 102 Izraelskych amabasad je uz dlho zavretych a ten co seno zere uveri ze koli strajkom za vyssie vyplaty.

Link ponuka informaciu ze Izrael si navyzavazal na ambasady do sveta nuklearny material pripadne cele nuklearne bomby a ze detektory nameraju radioaktivitu nad ambasadami.

 

Caka nas velmi zlozite a nebezpecne obdobie najblizsie tyzdne, ked vojnovi sialenci v zufalom pokuse vydierat cely svet sa snazia udrzat svoju svetovu vydieracsku nadvladu?

 

Otazky co nas zaujimaju? podari sa ich utokom zabranit? za aku cenu? bude ludstvo vyjednavat? alebo budeme principialny a budeme riskovat nejeke tie radioaktivne vybuchy a zamorenia?

 

Prevazalo stratene lietadlo nejaky radioaktivny material, alebo elektroniku pripadne expertov v suvislosti s touto situaciou?Islo o elektroniku naa doalkove odpalovanie nukes?

 

Preto nam stale nemozu povedat co sa stalo s lietadlom a preco sa to stalo?

 

Suvisi tento rozstruseny potencialny nuklearny utok s tym sialenstvom popisanym v biblii?

Je to sucast toho diabolskeho planu na znicenie, ktory najmilitantnejsie zionisticke skupiny dodrzuju a snazia sa ho naplnit aj so vsetkymi katastrofickymi biblickymi predpovedami?

je biblia v podstate len verejna prirucka pre svetovu teroristicku organizaciu?

 

22-23 April je vraj najnebezpecnejsi datum, neviem ja sa v hviezdach nevyznam?

 

Vsimajme si kde kto bude v tie dni. Jenda vec je zaujimava, buduci kral a dalsi buduci kral, teda William a George sa budu schovavat v tie dni v Australii, uz teraz su pre istotu mimo europy na NZ. Planovali to davno dopredu, pretoze su sucastou osi zla a sleduju datumy podla astrologie. Kto to trosku sleduje vie preco si vybrali datum svadby = 29. April, aky si vybrali a ako ten datum suvisi s Hitlerom. Bude ten najnebezpecnejsi den zase 29. April ?

 

 

otázka: Vstúpiš do môjho života? – čakanie na dievča ako si Ty

12.07.2014

Tak dlho – hľadal som usilovne čakal som príš dlho netušiac čo nájdem Ja iba viem, že je to otázkou času, ked niekoho miluješ ked niekoho miluješ cítiť to tak správne, tak horúco, tak pravdivo Ja potrebujem vedieť, či aj Ty to cítiš Možno sa mýlim, povedala by si mi ak príliš tlačím? moje srdiečko už kedysi bolo ranené tentokrát už [...]

otazka zvieracieho totemu: sova = mudrost ?

08.07.2014

SOVA ma pre cloveka predstavovat mudrost ako symbol a vzor, preco? ako? naozaj? ako si clovek sovu zobrazuje v ludovej tvorivosti? chape ju ako mudrost?, naprikald: Išla sova na tanec vyfintená veľmi pratala sa poza pec pratala sa dvermi. Keď ju vrabec uvidel hneď ho svrbí nôžka poď sovička na tanec skočíme si troška. Tančil vrabec strapatý tance samé nové postúpal on na [...]

otazka: kde hladat lasku? ako sa Laska s Bohom stavili

04.07.2014

Laska bola prvotna, este ked nebolo vobec nic len ziariaca energia lasky. Lasku tak nemal kto prijimat a zazivat a tak Laska z lasky stvorila Boha a ine nehmotne bytosti. Boh bol stvoreny so schopnostou tvorit prejektovat navrhovat a coskoro mal hlavu plnu napadov. A vraj stvori svet a utekal s tym hned za Laskou. Boh plny svojho bozskeho Ega predlozil projekt kde bude svet lasku nepotrebujuci. [...]

Britain Clinton

Brusel chce uľahčiť život v Británii aj mladým Slovákom. Použije na nich Londýn dvojaký meter?

23.04.2024 14:00

Európska komisia by rada zmäkčila nepríjemné dopady brexitu na občanov členských štátov EÚ vo veku do 30 rokov. Aký postoj zaujali politici v Londýne?

Reedukačné centrum Bystričany

PS vyzýva na zatvorenie reedukačného centra v Bystričanoch. Dochádzalo tam údajne k sexuálnemu násiliu

23.04.2024 13:36, aktualizované: 14:15

Predstavitelia Progresívneho Slovenska realizovali vlastný prieskum zariadenia, v ktorom podľa ich slov dochádza k porušovaniu pravidiel.

medveď

Odstrelom problémového medveďa v L. Mikuláši sa bude zaoberať enviropolícia

23.04.2024 12:55

Občianska iniciatíva My sme les spochybňuje, že pri Liptovskom Mikuláši došlo k usmrteniu správneho medveďa.

Pellegrini

Web ČTK napadli hackeri, vydali správy o zmarenom atentáte na Pellegriniho

23.04.2024 12:36, aktualizované: 13:08

Udalosťou sa zaoberá česká Bezpečnostná informačná služba a ďalšie úrady.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 54
Celková čítanosť: 150327x
Priemerná čítanosť článkov: 2784x

Autor blogu