Založ si blog

otazky 8 strateneho lietadla, je dolezite kde je prave dnes?

poloha lietadla napriklad prave dnes je dolezita? objasni to co sa stalo v ten den ked sa stratilo? kam zaletelo, kto ho odklonil?preco? Dnesna poloha nam predsa nic nepovie.

predstavme si ze ho „najdu“ v oceane, uz presiel mesiac a ked ho najdu moze prejst viac mesiacov. Bude nejaky expert zo serialu Bones schopny povedat: leitadlo sa stratilo pred 66 dnami, ale podla korozie a podla druhu a mnzostvo morsckych zivocichov, na tom mieste bolo v ocene len 55 dni? a teda sa bude hladat kde bolo tych prvych 11 dni?

 

Cim chcem povedat, kdekolvek je teraz je uz uplne jedno, zaujimave je snad len to ci je v kuse zaparkovane, alebo ci uz lieta s novou SPZ a prerazenym cislom ramu, motora a pretocenym tachometrom a cestujuci netusia ze letia v stroji ktory je vraj 4km v hlbke indickeho oceanu.

 

Kazdy den sa teraz zachyti nejaky novy signal…. pricom signaly sa nehladali prve 2 tyzdne a kazdy den nam povedia ze zivotnost bateriek je len 30 dni, takze baterky uz v tom oceane su aj tak vybite.

 

Podla mna je jasne ze nieco usilovne hladaju, ale nie je to cierna skrinka, ani zo strateneho lietadla ani ta z vtipu o blondynkach.

 

Zaujimave su niektore reakcie na mojom blogu :

 

Uz si nasiel to lietadlo? Najprv najdi to lietadlo!

 

Som niekde napisal, ze ja ho hladam? Ved Boeing ani nevypisal nejake nalezne.

 

Davam otazky a sem tam nejake info a nazor, aby sme nebrali media ako zdroj info, ale aby sme vsetci zacali rozmyslat nad tym co sa nam informacne serviruje, ano robime to s politikou, najme nasou slovenskou, treba sposob spracovania prijimatych infornacii rozsirit na vsetko.

 

Mam 2 informacie, o ktorych neviem co si mam mysliet, ale sa s nimi podelim, nech si kazdy spravi svoj nazor, alebo hlada dalej.

 

– nevyznam sa v astrologii a tak mi polohy planet nejake vzajomne pozicie a uhly atd nic nehovoria, ale niekto, co sa v tom vyzna povazuje nejaku konstelaciu za velmi dolezitu a ako sleduje posuv tej konstelacie v case vzhladom na polohu voci zemi, tak tvrdi ze tato konstelacia bude smerovat na to miesto kde v Indickom oceane hladaju, v den 29 Aprila.

By som to bezne ignoroval, keby ten den nebol pouzivany kultami a bol dolezity v suvislosti naprikald  s Hitlerom a s datumom poslednej kralovskej svadby, mimochodom ti co tu svadbu v ten den mali budu buduci tyzden zrovna v krajine ktora to lietadlo alebo co sa vlastne hlada.

 

– pre mna zaujimavejsie info : vraj poloha-pozicia lietadla bude urcena v obdobi medzi

26.8. a 10.9. tohto roku. Za prve vobec neviem ako k tym datumom ten clovek prisiel a za druhe poloha lietadla moze znamenat miesto na morskom dne ale moze znamenat aj hangar na Diego Garcia, alebo hocikde inde na Zemi.

Tieto datumy ma zaujali pretoze, moje vypocty niecoho uplne ineho mi davaju datum 24.8. co je nedela a doelzite veci sa udeju v utorok, a tak ma to posuva 2 dni do 26.8.

a dalej vypocty davaju prave ten 10.9. a datum 10.9. som dostal aj v mailoch ktore boli velmi nejasne a nepovedali nic informacne akurat ten datum sa tam opakoval viackrat dokonca aj s casom : 10:30am

 

neviem aky cas to bol, akeho casoveho pasma sa to tykalo a co s ma udiat a kde, a ten mail nemal nic spolocne s hladanim lietadla.

 

snazil sa uz niekto poskladat 1000 kuskovu sladacku a nemal pritom k dispozicii ten vysledny obrazok, takze ani nevedel co vlastne sklada a nebol si isty ci skladacka nema mat 1500 alebo 2000 kuskov a teda ze mu vela kuskov chyba?

 

rozne info z roznych oblasti maju zhodne datumy, nahoda?

otázka: Vstúpiš do môjho života? – čakanie na dievča ako si Ty

12.07.2014

Tak dlho – hľadal som usilovne čakal som príš dlho netušiac čo nájdem Ja iba viem, že je to otázkou času, ked niekoho miluješ ked niekoho miluješ cítiť to tak správne, tak horúco, tak pravdivo Ja potrebujem vedieť, či aj Ty to cítiš Možno sa mýlim, povedala by si mi ak príliš tlačím? moje srdiečko už kedysi bolo ranené tentokrát už [...]

otazka zvieracieho totemu: sova = mudrost ?

08.07.2014

SOVA ma pre cloveka predstavovat mudrost ako symbol a vzor, preco? ako? naozaj? ako si clovek sovu zobrazuje v ludovej tvorivosti? chape ju ako mudrost?, naprikald: Išla sova na tanec vyfintená veľmi pratala sa poza pec pratala sa dvermi. Keď ju vrabec uvidel hneď ho svrbí nôžka poď sovička na tanec skočíme si troška. Tančil vrabec strapatý tance samé nové postúpal on na [...]

otazka: kde hladat lasku? ako sa Laska s Bohom stavili

04.07.2014

Laska bola prvotna, este ked nebolo vobec nic len ziariaca energia lasky. Lasku tak nemal kto prijimat a zazivat a tak Laska z lasky stvorila Boha a ine nehmotne bytosti. Boh bol stvoreny so schopnostou tvorit prejektovat navrhovat a coskoro mal hlavu plnu napadov. A vraj stvori svet a utekal s tym hned za Laskou. Boh plny svojho bozskeho Ega predlozil projekt kde bude svet lasku nepotrebujuci. [...]

archeológovia, Kremnička, Banská Bystrica

Unikát na Slovensku aj v okolitých štátoch: Miesto brutálnych popráv skúmajú archeológovia

20.04.2024 07:00

V lokalite krvavého masakru ide o novátorský počin slovenskej archeológie. V banskobystrickej časti Kremnička odštartovali výskum na mieste masových popráv.

blinken

Vojaci USA odchádzajú z Nigeru. Krajina sa zbližuje s Ruskom

20.04.2024 06:07

Spojené štáty v piatok súhlasili so stiahnutím svojich viac ako 1000 vojakov z Nigeru a ukončením svojej prítomnosti v tejto krajine.

kastiel cunovo

Mestá a obce kritizujú nápad rezortu kultúry. Odkazujú: predaj pamiatok je zložitý, novinky situáciu zhoršia

20.04.2024 06:00

Rezort pripustil, že nemá v rozpočte vyčlenené prostriedky na ich kúpu a doteraz si predkupné právo neuplatnil ani raz.

Russia International Women's Day

Putin stratil na Ukrajine už oveľa viac vojakov ako Brežnev v Afganistane. A koľko padlých má Zelenskyj?

20.04.2024 06:00

Ukrajinci tvrdia, že zlikvidovali viac ako 450-tisíc Rusov. Moskva však hovorí len o 6-tisícoch svojich padlých. K reálnemu údaju sa asi priblížila BBC.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 54
Celková čítanosť: 150280x
Priemerná čítanosť článkov: 2783x

Autor blogu