Založ si blog

otazky pocatia 6 : rataj 9 mesiacov

Od pocatia do porodu vraj 9 mesiacov vzdy prejde, pokial je vsetko podla prirody.

Vymysleny pribeh sa da pekne nacasovat tak, aby sa nam chlapca narodilo na Sviatky Zimneho Slnovratu, ak sa nam to sikne za nejakym ucelom. Rataj nazad den po dni a dostanes sa mozno celkom presne do 1. Aprila. Ktovie ci koli tomu si z nas mocni sveta nerobia srandu a ten den neurcili za den vtakov, vtipov, zlych zartov, klamstiev a podvodov.

 

Srandicky nabok, chlapca sa narodi, vyrastie, detske a pubertalne huncunstva s kamaratmi povymysla, daco sa z otcovho remesla poduci, najde si frajerku, pozije v dospelosti a umre.

 

Celkom bezny zivot, o ktorom nie su ziadne zaznamy z tej doby, kedze sa ziadne zaznamy neviedli, tisice a tisice deti narodenych devam na okupovanych uzemiach ktore splodili zoldaci Rimskych Legii.

 

Naco je dobre zivotopis potom vymyslat o niekom o kom sa nic nezachovalo ?

 

Vymyslat sa zacala davno, ale az ked uz nezil nik z rovesnikov, ziadny ocity svedok ziadnej prihody junaka.

 

Odhady kedy sa zacalo tvorit a vymyslat su rozne, ale takych nejakych priblizne 150 rokov je udaj spominany a logicky akceptovatelny. Pribeh sa zrejme prepisoval a vylepsoval a pridavali sa dolezite specialitky, takze snad predbezne dokoncena verzia sa publikovala mozno 200-300 rokov neskor. O tom sa tiez mozme len dohadobvat, pretoze ti co pribeh vymyslali falsovali aj datumy publikovania.

 

Pocas nasich tradicnych Sviatkov Jari, ktore nam mocni sveta tiez ukradli a zmenili ich na sviatky vycitiek a nuteneho pocitu viny a tiez na sviatky cokolady, je velka prilezitost aby sa tento vymysleny pribeh vysvetlil a vyklopila pravda. Predstavitel svetovej moci bude mat prejav, ale ci uz je pripraveny povedat pravdu teraz, to sa este len uvidi.

 

Poviedka bude pokracovat inym pribehom splodenia, a ten pribeh sa udial asi o 1836 rokov neskor

 

cast 7 : baba dava baronovi

 

 

otázka: Vstúpiš do môjho života? – čakanie na dievča ako si Ty

12.07.2014

Tak dlho – hľadal som usilovne čakal som príš dlho netušiac čo nájdem Ja iba viem, že je to otázkou času, ked niekoho miluješ ked niekoho miluješ cítiť to tak správne, tak horúco, tak pravdivo Ja potrebujem vedieť, či aj Ty to cítiš Možno sa mýlim, povedala by si mi ak príliš tlačím? moje srdiečko už kedysi bolo ranené tentokrát už [...]

otazka zvieracieho totemu: sova = mudrost ?

08.07.2014

SOVA ma pre cloveka predstavovat mudrost ako symbol a vzor, preco? ako? naozaj? ako si clovek sovu zobrazuje v ludovej tvorivosti? chape ju ako mudrost?, naprikald: Išla sova na tanec vyfintená veľmi pratala sa poza pec pratala sa dvermi. Keď ju vrabec uvidel hneď ho svrbí nôžka poď sovička na tanec skočíme si troška. Tančil vrabec strapatý tance samé nové postúpal on na [...]

otazka: kde hladat lasku? ako sa Laska s Bohom stavili

04.07.2014

Laska bola prvotna, este ked nebolo vobec nic len ziariaca energia lasky. Lasku tak nemal kto prijimat a zazivat a tak Laska z lasky stvorila Boha a ine nehmotne bytosti. Boh bol stvoreny so schopnostou tvorit prejektovat navrhovat a coskoro mal hlavu plnu napadov. A vraj stvori svet a utekal s tym hned za Laskou. Boh plny svojho bozskeho Ega predlozil projekt kde bude svet lasku nepotrebujuci. [...]

žena, nemocnica, lôžko, pacient, tehotná, tehotenstvo, gravidita, pankreas, cukrovka

Fatálne zlyhanie v pražskej nemocnici. Žene urobili potrat pri kontrole, splietli si pacientky

28.03.2024 14:52

V pražskej Fakultnej nemocnici na Bulovke došlo k obrovskému omylu.

Mahmúd Abbás

Palestínska samospráva má novú vládu

28.03.2024 14:51

Jej predsedom bude dlhoročný poradca prezidenta Muhammad Mustafá.

Krišjanis Kariňš

Šéf lotyšskej diplomacie Kariňš odstupuje pre trestné stíhanie

28.03.2024 14:37

Lotyšská generálna prokuratúra rozhodla o začatí trestného stíhania v súvislosti s jeho výdavkami na leteckú dopravu vrátane využívania súkromných lietadiel.

Jana Bittó Cigániková

SaS kritizuje prerozdelenie peňazí v zdravotníctve, žiada zrušenie tzv. prerozdeľovacej vyhlášky

28.03.2024 14:36, aktualizované: 14:55

Kompetenciu prerozdeľovať peniaze navrhuje presunúť na zdravotné poisťovne.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 54
Celková čítanosť: 150073x
Priemerná čítanosť článkov: 2779x

Autor blogu