Založ si blog

otazky svadobneho dna 29. 4. a Merkelovej povodu

podakovanie diskuterovi v predoslej casi za nemecky filmovy dokument, ano presne tak znie oficialna verzia a propaganda so vsetkymi detailami.

Nastudovat si naspamat vsetko ako propaganda tvrdi a uverit celmu konceptu je to, co nazyva skolsky system procesom ucenia a vzdelavania = nerozmyslat

 

29. april 1945 svadba ARH + EB

29. april 2011 presne o satansko cabalistickcyh 66 rokov neskor svadba reptilianska

 

v starsich dokumentoch este stale figuruje datum 29.4.1945, ale uz sa objavuju aj informacie kde sa to presunulo na 30.4..

30.4.1945 fingovana samovrazda ARH+EB, samozrejme mrtvoly nik nevidel, hoci to bola hlavna uloha specialneho oddielu CA – zabezpecit ARH telo.

Zaujimave ze Vatikan tak usilovne dozerajuci na cinnost ARH, ho nechal zit s frajerkou nahromadce a nedonutil do svadby. Rano po svadobnej noci, zenich aj nevesta spachali samovrazdu. Ako vtip to je dobre.

Fingovana smrt, a kapitulacia Reichu a koniec vojny mal byt nacasovany na dalsi iluminatsky sviatok 1.maj, ale to celkom nevyslo, o 1.maji si povieme v dalsej casti.

ARH prevezeny do Argentiny, ktovie kedy, CA nema ziaden dokaz ze ARH sa zdrzoval v Berline az do 29-30 aprila, mohol byt uz davno prec a cela rozpravka o svadbe v bunkri moze znamenat upne nieco ine, mozno v ten den sa vylodili uz v Argentine.

Niesu informacie co robil a ako ARH zil v tej Argentine, vraj zomrel na stare kolena, podla roznych info v rokoch 1973-1979.

 

Nas zaujima osud jeho spermii, mame viacero variant, jedna je ze nacisticki pohlavari odovzdali spermie na zmrazenie do sperm banky a tie boli neskor pouzite na oplodnovanie deti chtivych zien, ci uz s ich vedomim alebo bez ich vedomia

(asi ako v tom vtipe – ja ti dam Belmonda) a ktovie kolko takto splodenych deti dnes zastava rozne dolezite fukcie v roznych statoch sveta.

 

Nemusime ani matku Angley Merkel poslat na vylet do Argentiny na osobne oplodnenie ARH, vystacime si so sperm bankou. Je zaujimave ze farar „ujde“ zo zapadneho nemecka do DDR aj s rodinou, aby tam nerusene fararoval, dcera bez problemov karieruje v zvazoch komunistickej mladeze a akonahle padne mur tak raketovo sa dostava k moci, z nicoho nic a je Risska kancelarka.

 

Takychto geneticky nacistickych deticiek musi byt v EU plno a ich politika tomu zodpoveda, preto nas nemoze prekvapit nasledovne :

 

May Elections in Europe may be a Joke – The Invasion of Euroskeptics May Have NO Power

 

cokolvek EU poslanci odhlasuju je fuk, pretoze nove pravidla stanovuju ze komisia EU si spravi aj tak co chce. Merkel zrusila akekolvek moznosti referenda a vyjadrenia nesuhlasu

a zrazu tu mame Reich so vsetkym ale ovela uzemne rozsirenejsi, uz sa nehra o Sudety, Reich od Atlantiku az po Kyjev.

 

Bruselsky chlapecek nam vsetkym cura na hlavu

otázka: Vstúpiš do môjho života? – čakanie na dievča ako si Ty

12.07.2014

Tak dlho – hľadal som usilovne čakal som príš dlho netušiac čo nájdem Ja iba viem, že je to otázkou času, ked niekoho miluješ ked niekoho miluješ cítiť to tak správne, tak horúco, tak pravdivo Ja potrebujem vedieť, či aj Ty to cítiš Možno sa mýlim, povedala by si mi ak príliš tlačím? moje srdiečko už kedysi bolo ranené tentokrát už [...]

otazka zvieracieho totemu: sova = mudrost ?

08.07.2014

SOVA ma pre cloveka predstavovat mudrost ako symbol a vzor, preco? ako? naozaj? ako si clovek sovu zobrazuje v ludovej tvorivosti? chape ju ako mudrost?, naprikald: Išla sova na tanec vyfintená veľmi pratala sa poza pec pratala sa dvermi. Keď ju vrabec uvidel hneď ho svrbí nôžka poď sovička na tanec skočíme si troška. Tančil vrabec strapatý tance samé nové postúpal on na [...]

otazka: kde hladat lasku? ako sa Laska s Bohom stavili

04.07.2014

Laska bola prvotna, este ked nebolo vobec nic len ziariaca energia lasky. Lasku tak nemal kto prijimat a zazivat a tak Laska z lasky stvorila Boha a ine nehmotne bytosti. Boh bol stvoreny so schopnostou tvorit prejektovat navrhovat a coskoro mal hlavu plnu napadov. A vraj stvori svet a utekal s tym hned za Laskou. Boh plny svojho bozskeho Ega predlozil projekt kde bude svet lasku nepotrebujuci. [...]

Moulin Rouge

Vrtuľa legendárneho mlyna na streche kabaretu Moulin Rouge v Paríži sa zrútila

25.04.2024 09:29

Svetoznámy kabaret je jednou z tamojších najnavštevovanejších turistických atrakcií.

izrael, hamas, zbrane

Hamas zloží zbrane, ak vznikne palestínsky štát, povedal predstaviteľ hnutia

25.04.2024 09:16

Hnutie Hamas vládne od roku 2007 v Pásme Gazy.

Jemen, USS Carney

Loď v Červenom mori zostrelila raketu, k útoku sa prihlásili húsíovia

25.04.2024 08:40

Vypálená raketa pravdepodobne mierila na loď MV Yorktown plaviacu sa pod americkou vlajkou.

súdne pojednávanie, Mikuláš Černák

Zvrat v prípade Černáka. V miestnosti bol len pár minút, rozhodovať o jeho prepustení sa dnes nebude

25.04.2024 08:00, aktualizované: 09:06

Kedy sa dozvieme verdikt, zatiaľ nie je známe. V prípade ešte stále pribúdajú návrhy na doplnenie dokazovania a procesné strany ich môžu podať aj počas pojednávania.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 54
Celková čítanosť: 150354x
Priemerná čítanosť článkov: 2784x

Autor blogu