Založ si blog

otazky prvo-majove: 1. 5. medzinarodny sviatok illuminatstva

1.5.1776 zakladajuca schodza svetoveho illuminatstva

neskor svetova moc sa snazila napasavat na tento datum rozne ine vyznamne udalosti a vsetkym znamy „sviatok prace“ ktory presadili cez illuminatskych agentov aj vo vedeni byvalej CCCP. Miliony obcanov oslavovali a oslavuju „sviatok Prace“ teda povinnost otrocit na illuminatsky klan. Ked otroci s nadsenim ukazovali svoje okovy a retaze, nemohlo to byt dojemnejsie.

 

1.5.1776 = Adam Weishaupt, poguglenie vyhodi vela informacii. Ingolstadt, Bavaria.

Jezuitska Univerzita, jeho otec je tam profesor prava, to same osebe je dolezita informacia, po smrti otca je adoptovany novym otcom, ktory tiez prebera funkciu profesora prava na Jezuistkej univerzite. Pamatajme ze teraz Jezuiti predstavuju najsilnejsi militantsky klan Vatikanu a maju obsadene vdaka Obamovi rozne dolezite funkcie v americkej administrative.

 

Adam sa sam stava profesorom na tej istej univerzite 1772, samozrejme profesor jezuitskeho prava.

 

Pocas aprila 1776 formuluje zakladne ideologie a postupy a pravidla a 1.5. oficialne zaklada „Order of Perfectibilists“ az neskor premenovane na illuminatov.

 

Mozme videt znovu zakladnu schemu: zdanlivo prenasledovana skupina ludi, ktora sa prezentuje niekolko rokov ako obete sa zrazu dostava k moci, teda najprv zdanlive prenasledovanie vyssou mocou, ktora hra nepriatela – pritom sa obetuju nedoleziti pesiaci, cim viac tym lepsie a mame to obet, pocit viny a tolerovany vznik niecoho.

 

Ulohu utlacatela hral Vatikan ktory zacal 1773 prenasledovat Jezuitov, ak to pripomina ine neskorsie udalosti, tak to nie je nahoda, osvedceny model sa pouziva donekonecna.

Jezuiti, prenasledovani, ovladli Vatikan

 

Hlavna uloha zalozenej organizacie: zalozit NWO cez zneuzitie vedy, technologie, biznisu,

podrobenie Vatikanu, znicenie monarchii, ktore podporovali Vatikan v prenasledovani Jezuitov.

 

Prva velka uspesna akcia bola Francuzska revolucia, ake symbolicke ze teraz na americkych vojenskych zakladnach su uz gilotiny instalovane v plnej pohotovosti a nabrusene naostro.

 

Heslo : „the ends justifies the means“, teda ciel ospravedlni akekolvek prostriedky,

co by mali pochopit vsetci, ktori si myslia ze to by predsa Bush neurobil, aby zabil vlastnych ludi vo WTC, jasne ze nie vlastnych, pri demolacii WTC nebol obetovany ani jeden illuminat

 

Adam vytvoril system izolovanych buniek zasvetenych, bunky boli striktne oddelene a nevedeli o sebe, takze nehrozilo ze by niekto prezradil prilis vela a vzdy bolo mozne znicit maximalnne jednu bunku.

 

Tento uspesny model potom aplikovali pre vsetky operacie a pri budovani vsetkych svojich podriadenych oraginizacii, napriklad rozne vetvy arabsko-islamkych teroristickych organizacii, ale aj roznych malych izolovanych buniek teroristov zijucich v Europe aj USA a vsade tam kde sa im to mohlo hodit.

 

Adamov modle bol pouzity na okamzitu restruktualizaciu celeho Jezuitskeho hnutia.

V roku 1784 sa pisomna korespondencia Adama dostala do ruk Bavarskej vlady a spolok bol formalne zakazany a Adam stratil svoje profesorke miesto, bol vyhodeny z univerzity a musel ujst

 

Pod ochranou Duke Ernest II of Saxe-Gotha-Altenburg, Adam zil v Gothe a napisal knihy:

A Complete History of the Persecutions of the Illuminati in Bavaria (1785)

A Picture of Illuminism (1786)

An Apology for the Illuminati (1786)

An Improved System of Illuminism (1787).

 

skopirujem zaverecne zhrnutie zo stranky one-evil.org

 

Most Evil Crimes

List of most evil crimes Type Year Crime Of establishing an unlawful enterprise for the purpose of crime : (1776) That Jesuit Adam Weishaupt, Professor of Canon Law at the Jesuit University of Ingolstadt in Bavaria did form an unlawful enterprise for the purpose of crime on May 1, 1776, known as the Order of the Illuminati, also known as “the Illuminati” or simply “The Company”. That the purpose of this organisation was to specifically form a secret society of influential supporters of the Jesuits, controlled by the Jesuits to (1) re-establish its financial interests (2) remain secret in operation to ensure the Vatican and supporting states could never seize these specific assets from the order (3) uses its power and network to exact revenge upon the noble families that forced the suppression of the Jesuit order including France, Spain, Portugal, Parma, Naples and Austria; (4) to subvert the English Masonic movement both to prevent its spread of secular constitutional democracy (as in America) and in revenge for taking over its profitable business interests in Asia (East India Company); (5) undertake actions to force the Pope and the Vatican to re-establish the Jesuit order and never again forces its suppression.

 

Treba si vsimnut pouzivanie vyrazu COMPANY, co je v poslednych desatrociach bezne oznacenie CIA

 

Spomienky na prvomajove sprievody, bez informacii o dolezitych suvislostiach,

 s piesnou na perach mavame pred tribunou

otázka: Vstúpiš do môjho života? – čakanie na dievča ako si Ty

12.07.2014

Tak dlho – hľadal som usilovne čakal som príš dlho netušiac čo nájdem Ja iba viem, že je to otázkou času, ked niekoho miluješ ked niekoho miluješ cítiť to tak správne, tak horúco, tak pravdivo Ja potrebujem vedieť, či aj Ty to cítiš Možno sa mýlim, povedala by si mi ak príliš tlačím? moje srdiečko už kedysi bolo ranené tentokrát už [...]

otazka zvieracieho totemu: sova = mudrost ?

08.07.2014

SOVA ma pre cloveka predstavovat mudrost ako symbol a vzor, preco? ako? naozaj? ako si clovek sovu zobrazuje v ludovej tvorivosti? chape ju ako mudrost?, naprikald: Išla sova na tanec vyfintená veľmi pratala sa poza pec pratala sa dvermi. Keď ju vrabec uvidel hneď ho svrbí nôžka poď sovička na tanec skočíme si troška. Tančil vrabec strapatý tance samé nové postúpal on na [...]

otazka: kde hladat lasku? ako sa Laska s Bohom stavili

04.07.2014

Laska bola prvotna, este ked nebolo vobec nic len ziariaca energia lasky. Lasku tak nemal kto prijimat a zazivat a tak Laska z lasky stvorila Boha a ine nehmotne bytosti. Boh bol stvoreny so schopnostou tvorit prejektovat navrhovat a coskoro mal hlavu plnu napadov. A vraj stvori svet a utekal s tym hned za Laskou. Boh plny svojho bozskeho Ega predlozil projekt kde bude svet lasku nepotrebujuci. [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 54
Celková čítanosť: 150387x
Priemerná čítanosť článkov: 2785x

Autor blogu