Založ si blog

otazky 10 strateneho lietadla: plan hladania na 12 mesiacov

Malajzia vydala prvu oficialnu spravu, nie je v nic zaujimave, okrem totalneho stavu dezorganizacie: trvalo 20 minut, kym si dispeceri vsimli ze im chyba na radare lietadlo.

Trvalo dalsie 4 hodiny, kym vyhlasili poplach a zacalo sa hladanie. Dostatocne dlhy cas aby lietadlo pristalo tam, kde pristat malo. Ktovie, kto vsetko nariadil tu neakcnost.

 

Vycisluju sa naklady na hladanie, tie doterajsie a vycisluju sa naklady na dalsie hladanie ktore sa rozplanovalo na 8-12 mesiacov, vraj skor to nenajdu. Objednali sa nove hladacie pristroje, ponorky a lode. V pondelok bude velka medzinarodna porada, ktora krajina na to vysoli kolko milionov.

 

Stale nevieme, co tam vlastne hladaju, co je to take dolezite ze sa na to dava tolko penazi a pouzivaju sa rozne specialne zariadenia.

 

 Mam podozrenie ze sa jedna o ukradnute zlato, o tom v nasledujucich dnoch v clankoch o zlate

otázka: Vstúpiš do môjho života? – čakanie na dievča ako si Ty

12.07.2014

Tak dlho – hľadal som usilovne čakal som príš dlho netušiac čo nájdem Ja iba viem, že je to otázkou času, ked niekoho miluješ ked niekoho miluješ cítiť to tak správne, tak horúco, tak pravdivo Ja potrebujem vedieť, či aj Ty to cítiš Možno sa mýlim, povedala by si mi ak príliš tlačím? moje srdiečko už kedysi bolo ranené tentokrát už [...]

otazka zvieracieho totemu: sova = mudrost ?

08.07.2014

SOVA ma pre cloveka predstavovat mudrost ako symbol a vzor, preco? ako? naozaj? ako si clovek sovu zobrazuje v ludovej tvorivosti? chape ju ako mudrost?, naprikald: Išla sova na tanec vyfintená veľmi pratala sa poza pec pratala sa dvermi. Keď ju vrabec uvidel hneď ho svrbí nôžka poď sovička na tanec skočíme si troška. Tančil vrabec strapatý tance samé nové postúpal on na [...]

otazka: kde hladat lasku? ako sa Laska s Bohom stavili

04.07.2014

Laska bola prvotna, este ked nebolo vobec nic len ziariaca energia lasky. Lasku tak nemal kto prijimat a zazivat a tak Laska z lasky stvorila Boha a ine nehmotne bytosti. Boh bol stvoreny so schopnostou tvorit prejektovat navrhovat a coskoro mal hlavu plnu napadov. A vraj stvori svet a utekal s tym hned za Laskou. Boh plny svojho bozskeho Ega predlozil projekt kde bude svet lasku nepotrebujuci. [...]

korčok, pellegrini

Prezidentský duel Korčok – Pellegrini. Kampaňa nabrala na obrátkach. Môžeme čakať ešte nejaké prekvapenia?

28.03.2024 12:00

Prvý duel prezidentských kandidátov Korčoka a Pellegriniho odvysiela Rádio Slovensko a RTVS:24.

medvede, tabuľka, Repište

Pellegrini: Mimoriadne rokovanie parlamentu k odstrelu medveďov zatiaľ nebude

28.03.2024 11:31, aktualizované: 11:55

Zákon o možnom odstrele rizikových medveďov sa má prerokovať v skrátenom legislatívnom konaní na najbližšej riadnej schôdzi.

Francúzsko, hasiči, požiar

V Maďarsku zomrela jedna osoba pri požiari v domove dôchodcov

28.03.2024 11:17

Pravdepodobnou príčinou požiaru bolo fajčenie v posteli, vyšetrovanie však ešte prebieha.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 54
Celková čítanosť: 150072x
Priemerná čítanosť článkov: 2779x

Autor blogu