Založ si blog

otazky USA-CIA-UKR: CIA nechce svoje mrtvoly

2. maja boli zostrelene 2 vrtulniky, 13 CIA agentov zahynulo a 1 raneny bol zanechany zvysnymi trupami napospas. USA sa nechce priznat k 13 mrtvolam a odmieta si ich prevziat z Ukrajiny.

 

cely clanok v angline

 

http://www.whatdoesitmean.com/index1767.htm

 

Agenti CIA boli prevazani zlozkami Ukrajinskej armady ktora stale je pod velenim fasistickeho Kyjeva. Ukrajinska armada samozrejme ma rusku vyzbroj a tak pouzivala stare ruske vrtulniky. Agenti mali byt vysadeni v Slavjanskej oblasti na zaskodne teroristicke akcie. Ta cast ukrajinskej armady ktora prestala posluchat Kyjev a presla na stranu ludu, v zachytenej komunikacii pocula americku anglictinu a oba vrtulniky zostrelila.

 

13 agentov zomrelo pri pade vrtulnikov len 1 to prezil, ovsem tazko raneny. Raneny agent mal doklady na meno kpt Savujlov, ale pri vypocuvani priznal ze je zamestnanec CIA cez firmu Greystone.

otázka: Vstúpiš do môjho života? – čakanie na dievča ako si Ty

12.07.2014

Tak dlho – hľadal som usilovne čakal som príš dlho netušiac čo nájdem Ja iba viem, že je to otázkou času, ked niekoho miluješ ked niekoho miluješ cítiť to tak správne, tak horúco, tak pravdivo Ja potrebujem vedieť, či aj Ty to cítiš Možno sa mýlim, povedala by si mi ak príliš tlačím? moje srdiečko už kedysi bolo ranené tentokrát už [...]

otazka zvieracieho totemu: sova = mudrost ?

08.07.2014

SOVA ma pre cloveka predstavovat mudrost ako symbol a vzor, preco? ako? naozaj? ako si clovek sovu zobrazuje v ludovej tvorivosti? chape ju ako mudrost?, naprikald: Išla sova na tanec vyfintená veľmi pratala sa poza pec pratala sa dvermi. Keď ju vrabec uvidel hneď ho svrbí nôžka poď sovička na tanec skočíme si troška. Tančil vrabec strapatý tance samé nové postúpal on na [...]

otazka: kde hladat lasku? ako sa Laska s Bohom stavili

04.07.2014

Laska bola prvotna, este ked nebolo vobec nic len ziariaca energia lasky. Lasku tak nemal kto prijimat a zazivat a tak Laska z lasky stvorila Boha a ine nehmotne bytosti. Boh bol stvoreny so schopnostou tvorit prejektovat navrhovat a coskoro mal hlavu plnu napadov. A vraj stvori svet a utekal s tym hned za Laskou. Boh plny svojho bozskeho Ega predlozil projekt kde bude svet lasku nepotrebujuci. [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 54
Celková čítanosť: 150386x
Priemerná čítanosť článkov: 2785x

Autor blogu