Založ si blog

otazky o zlate 2: Ako Rotchildovci ukradli 90% svetoveho zlata

cas kradeze: obdobie medzi 2 svetovymi vojnami.

zo stoviek stran od autorov Benjamin Fulford, David Icke a inych, snaha o velmi strucnu sumarizaciu bez naroku na presnost udajov, nemozem to znovu cele citat, ide len o zakladnu myslienku.

Dejiny Japonsko-Cinskych vojen, konfliktov a vybojov, moze byt studijna pomocka.

Rotchildovci – dalej uz len R, vlastnili Japonsko (JPN) uz pred ww1. R ovladali JPN cisara, vladu, bankovy system, vnutornu financnu politiku a zahranicnu politiku JPN, rozhodovali o vsetkom dolezitom, vratane vyvolanie burzoveho krachu v JPN pred uz asi 30 rokmi, drzanie urokov na nule pocas poslednych dekad, nestastia vo Fukushime a ano dali aj rozkaz na vykonanie ich planu : Pearl Harbou = zatiahnut USA do vojny a priamo rozsirit ich ww2 aj do pacifiku aj s naslednym planom hodenia atomiek a zalozenie zakladni v JPN.

 

Podme v case viac dozadu, na R rozkaz rozne JPN vyboje utoky a minivojny na uzemie Ciny a aj okolitych uzemii, okrem vseobecneho R ciela – nasilie, specificky ciel najst a ukradnut to zlato. Typicka situacia, JPN zoldaci v civile vniknu do oblasti kde rodiny skladovali zlato, vyvrazdili straze, zlato ukradli a preniesli do JPN odkial hned lodami do USA ako sukromny R majetok.

JPN zoldaci sa vratili o 2 tyzdne do vylupnej dediny teraz v uniformach – poculi sme ze vas prepadli, nechame vam tu straznu jednotku na ochranu (uz nebolo co strazit iba R zaujmy), tato R taktika je dobre znama = vyrobit problem a hned ponuknut – nanutit „riesenie“.

 

Nejake zato sa teda pokradlo a previezlo, a vytvorila sa situacia v ktorej WDS citiac neistotu a straty dostali fantasticku ponuku – ako sa neskor ukazalo, superpodvod tisicrocia :

 

USA prevezme do ochrany vsetko zlato WDS do svojej Fort Knox pevnosti a dokonca nebude chciet za jeho strazenie ani platit, transakcia bude prevedena ako pozicka zlata, USA vystavia zlate bondy a po ich vyprsani vsetko zlato vratia a aj nejake uroky navrch

a dali rodinam podpisane opeciatkovane papiere ako zlate fondy a vsetko zlato sa previezlo do USA pocas asi 3 rokov, boli to doslova kopcom nalozene americke vojenske lode.

 

Klucovy rok sa najcastejie spominal ako 1927, ked sa to oficialne spiskalo a doba zlatych bondov bola 70 rokov, takze 1997 bol rok vratenia.

 

R povazovali toto zlato za svoje sukromne, nebolo ratane medzi zlaty poklad USA a bol zruseny zlaty dolar teda krytie dolara zlatom a zavedena volna pohybliva cena zlata, cim teda zlato bolo drahsie tym bohatsi boli zlodeji, ktory to samzorejme vratit nikdy nemali v umysle.

 

R dufali ze pocas ww2 sa vela veci vyriesi – teda dufali v znicenie cinskych rodin, dufali neskor ze rozne formy komunistockeho rezimu s rodinami zatocia atd, ale nic im nevyslo.

 

Z tohto hladiska je zaujimave sa znovu zamysliet nad skutocnymi dovodmi americkych vojen vo Vietname a Korey, ale uplna azijska vojna s plnym zapojenim Ciny sa zase nevydarila.

 

Presiel cas a WDS oficialne poziadali o navratenie zlata a vyplatenie urokov.

R odmietli, medzinarodny sud ale dal za pravdu WDS a vydal prikaz pre USA zlato vratit, vsetky tieto machinacie prebiehali bez vedomia verejnosti, ta bola zabavana rovnako ako media procesom s Clintom a R hodili Moniku aby zapchali Clintonovi hubu – ups napoak zapchali Monikinu hubu Clintonom.

 

Kedze bolo jasne, ze zlato nevratia a svet im to neodsuhlasi tak museli zorganizovat nieco velke. Roky 1998-1999 su venovane detailnemu rozpracovaniu 911 a vojny na Iraq a Afgansitan a do toho planu je velmi precizne zakomponovane riesenie o nevrateni zlata.

Operacia prilis vazna aby v Bielom Dome bol iba nastrceny pajac a tak sa musel zvolit priamo clen rodiny Bushovcov.

 

Podla sudneho rozhodnutia prva varka zlata mala byt nalozena na lod v NY dna 12. 9. 2001 a zlato cakalo na nalodenie v podzemnom sejfe pod budovou WTC.

 

pokracovanie bude

otázka: Vstúpiš do môjho života? – čakanie na dievča ako si Ty

12.07.2014

Tak dlho – hľadal som usilovne čakal som príš dlho netušiac čo nájdem Ja iba viem, že je to otázkou času, ked niekoho miluješ ked niekoho miluješ cítiť to tak správne, tak horúco, tak pravdivo Ja potrebujem vedieť, či aj Ty to cítiš Možno sa mýlim, povedala by si mi ak príliš tlačím? moje srdiečko už kedysi bolo ranené tentokrát už [...]

otazka zvieracieho totemu: sova = mudrost ?

08.07.2014

SOVA ma pre cloveka predstavovat mudrost ako symbol a vzor, preco? ako? naozaj? ako si clovek sovu zobrazuje v ludovej tvorivosti? chape ju ako mudrost?, naprikald: Išla sova na tanec vyfintená veľmi pratala sa poza pec pratala sa dvermi. Keď ju vrabec uvidel hneď ho svrbí nôžka poď sovička na tanec skočíme si troška. Tančil vrabec strapatý tance samé nové postúpal on na [...]

otazka: kde hladat lasku? ako sa Laska s Bohom stavili

04.07.2014

Laska bola prvotna, este ked nebolo vobec nic len ziariaca energia lasky. Lasku tak nemal kto prijimat a zazivat a tak Laska z lasky stvorila Boha a ine nehmotne bytosti. Boh bol stvoreny so schopnostou tvorit prejektovat navrhovat a coskoro mal hlavu plnu napadov. A vraj stvori svet a utekal s tym hned za Laskou. Boh plny svojho bozskeho Ega predlozil projekt kde bude svet lasku nepotrebujuci. [...]

Peter Pellegrini

Podpredsedovia alebo Šutaj Eštok. Nový šéf Hlasu bude známy na prelome mája a júna

20.04.2024 13:07

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?

Štatistiky blogu

Počet článkov: 54
Celková čítanosť: 150283x
Priemerná čítanosť článkov: 2783x

Autor blogu