Založ si blog

otazky o zlate 3: kto ukradol ukradnute zlato z WTC ?

Dna 10.sep. vecer sa ubytovali v NY hoteli pracovnici specialnej firmy na demolacie, tato firma demolovala buduvu v Oklahome po znamom Oklahoma City Bombing a dostala aj ulohu domolovat trosky WTC. Boli pripraveni nastupit do prace hned rano.

Jednou z uloh bolo vniknut hned po pade budov do podzemnych podlazi a dostat sa do trezoru. Tam bolo to zlato, pripravene na navrat do Ciny s planovanym odplavanim z NY na den 12.sep.

Vyclenene komando skutocne lahko preniklo do podzmenych podlazi, kde to zostalo viacmenj neposkodene a dobre priechodne, nasli trezor a hla: dvere do trezoru boli otvorene a trezor bol uplne prazdny, ani jedna zlata tehlicka. Niekto trezor vybielil este pred dnom Bushovej konpiracnej praxe.

Prazdny trezor a stratene zlato este v ten samotny den spociatku komentovali TV stanice aj samotne FOX (spoluorganizator 911).

Zatial nevieme presne, ci trezor bol vykradnuty v noci z 10. na 11. ( z pondelka na utorok)

pripadne uz pocas vikendu.

Mame mnoho otazok : kto to zlato ukradol, kto vsetko v tom bol namoceny?, kto o kradezi dopredu nevedel a spoliehal sa ze zlato ukradne hned po pade WTC? Podviedol jeden kriminalnik druheho kriminalnika, ako v spravnej gangsterke? a kto podviedol koho?

 

Kam to zlato bolo prevezene? a ako sa s oklamanim vysporiadal oklamany?

 

Najcastejsie spominana verzia je ta, ze zlato ukradol klan Bushovcov spolu s klanom Rockefellerovcov a ze okradnuty bol klan Rothschildovcov. Konflikty ktore nasledovali ukazuju ze na Bushovcov boli rozne politicke utoky, ale kedze Rotschildovci nemohli priznat ze spoluorganizovali 911 a chceli zlato ukradnut, tak nemohli dost dobre Bushovcov obvinit ani len na pode senatu mimo verejnosti.

 

Armada a rozne organizacie ako CIA FBI FEMA atd boli tiez porozdelovane, niektori velitelia v nich podliehali Rothschildovcom a niektori zase Bushovcom a bolo dost zaujimavych konfliktov personalnych cistiek. Rothschildovci nakoniec akoby vyhrali vnutorny boj co sa ukazalo zvolenim Obamu a odstavenim Bushovcov.

 

Otazka ale je, kde sa dostalo zlato a co sa s nim dialo dalej.

 

Vratme sa vsak k tej povinnej nudnej papierovacke 911. Aj na zlato museli byt paiere, aj na to ukradnute. Jednak tu boli tie zlate bondy, ktorym uz vyprsala 70 rocna splatnost a potom tu boli nove cerstve bondy s ktorym sa obchodovalo, ako keby nejake zlato k dispozicii naozaj existovalo, nove bondy predavane na CME – Chicago Mercantile Exchange (povdne Commodities Exchange), kde sa obchoduje s derivativmi naprikald na drahe kovy ale aj polnohospodarske plodiny a energie atd.

 

Kedze nove kontratkty na zlato neboli pokryte zlatom, tak to boli v podstate flazifikaty, ale obchoduje sa s tym veselo este aj teraz.

 

V tom case vsak bolo mnozstvo novych kontraktov, ktore bolo treba zniest zo sveta rovnako ako stare zlate bondy a vsetku papierovacku vybavovala velka brokerska firma,

Cantor Fitzgerald, ktora mala vsetky kancelarie v budove WTC.

 

Ano, kazdy uz tusi spravne : to lietadlo trafilo presne okna na presnom poschodi tejto firmy a vsetky papierove dokumnety a vsetky pocitacove disky zhoreli, a ked nie vsetky priamo pri naraze modifikovaneho vojenskeho lietadla co pre verejnost predstavalo dopravny boeing, boli dopalene dotacne ak sa nieco naslo.

 

V druhej budove WTC tiez riadene vojenske lietadlo trafilo presne poschodia a okna dalsieho oddelenia jednej znamej organizacie, kde bolo treba znicit rozne dokazy z roznych vysetrovani.

 

Ked uz sme pri tom, pocas rokov 1998-2000, ked instalovali udrzbarske caty kablove rozvody rozbusiek a trhaviny po oboch budovach, prebiehala aj „surna“ rekonstrukcia casti budovy Pentagonu. A ano do tej zrekonstruovanej casti presunuli dve oddelenia Pentagonu, ktore skladovali materialy z roznych vysetrovaciek, napriklad vo vojenskom rozpocte chybalo vela vela miliard, ktore sa nedali nijako vyuctovat a oddelenie Pentagonu uz malo vysetrovanie prakticky zhrnute. Takze ta missile ktora trafila presne tie kancelarie ktore bolo treba a zhoreli aj dokazy aj ludia. Tato likvidacia dokozav kriminality sa verejnosti prezentovala ako boeing+buldozer – buldozer tam zvacsoval tu malu dieru co tam zanechala misssile a bola prilis mala aj pre trup boeingu. Konspiracna teoria stanice FOX potom vysvetlila stratu kridel motorov a chvosta lietadla.

 

Aby sme sa vratili ku zlatu a WTC : sef tej brokerskej firmy co musela zhoriet aj so zlatymi bondami, samozrejme dna 11.sep neprisiel rano do roboty a potom na kamery stanice FOX vyplakaval ze mu tam zomieraju jeho verni zamestnanci.

 

Tuto cast ukoncime takto :

 

V poslednych 3 dnoch pred 911, ukradnute zlato bolo znova ukradnute z trezoru WTC a

nalozene na lod v NY pristave a bolo odplavene mimo uzemia USA.

Zlodej Rothschild bol okradnuty, to sa samozrejme tresta medzi bratmi mafianmi.

 

WDS pochopili ze ziadne zlato im nebude nikdy vratene, bolo im okamzite jasne co ta fraska WTC znamena a zacali tvorit novu strategiu totalnej vojny proti BRR, co vidime dnes napriklad podporou Putinovych planov, zavedenie novej medzinardonej meny znicenie petrodolara a vlastnenie celej USA a organizovanie zvysku sveta proti spolocnemu nepriatelovi ludskosti.

 

 

otázka: Vstúpiš do môjho života? – čakanie na dievča ako si Ty

12.07.2014

Tak dlho – hľadal som usilovne čakal som príš dlho netušiac čo nájdem Ja iba viem, že je to otázkou času, ked niekoho miluješ ked niekoho miluješ cítiť to tak správne, tak horúco, tak pravdivo Ja potrebujem vedieť, či aj Ty to cítiš Možno sa mýlim, povedala by si mi ak príliš tlačím? moje srdiečko už kedysi bolo ranené tentokrát už [...]

otazka zvieracieho totemu: sova = mudrost ?

08.07.2014

SOVA ma pre cloveka predstavovat mudrost ako symbol a vzor, preco? ako? naozaj? ako si clovek sovu zobrazuje v ludovej tvorivosti? chape ju ako mudrost?, naprikald: Išla sova na tanec vyfintená veľmi pratala sa poza pec pratala sa dvermi. Keď ju vrabec uvidel hneď ho svrbí nôžka poď sovička na tanec skočíme si troška. Tančil vrabec strapatý tance samé nové postúpal on na [...]

otazka: kde hladat lasku? ako sa Laska s Bohom stavili

04.07.2014

Laska bola prvotna, este ked nebolo vobec nic len ziariaca energia lasky. Lasku tak nemal kto prijimat a zazivat a tak Laska z lasky stvorila Boha a ine nehmotne bytosti. Boh bol stvoreny so schopnostou tvorit prejektovat navrhovat a coskoro mal hlavu plnu napadov. A vraj stvori svet a utekal s tym hned za Laskou. Boh plny svojho bozskeho Ega predlozil projekt kde bude svet lasku nepotrebujuci. [...]

Poľsko, NATO

Odborníci: Jednostranným vyslaním vojakov sa nestane celé NATO účastníkom vojny

29.03.2024 10:25

Na zatiaľ nepublikovanú správu nemeckých odborníkov sa odvoláva agentúra DPA.

20. rokov od vstupu Slovenska do NATO, prezidentka Zuzana Čaputová, Marián Kurilla

Garancia bezpečnosti či strata suverenity? Slovensko chráni povestný „bezpečnostný dáždnik“ z NATO už dvadsať rokov

29.03.2024 09:30

NATO presadzuje predovšetkým mierové riešenie sporov. Ak však diplomatické úsilie zlyhá, disponuje vojenskými silami pre zabezpečovanie krízového manažmentu.

Maryland most

Maryland dostane od vlády po zrútení mosta 60 miliónov dolárov

29.03.2024 08:37

Dvoch robotníkov sa podarilo zachrániť, u ďalších šiestich už úrady potvrdili úmrtie.

Fabrika Kia - Teplička nad Váhom

Vláda chce zaplátať migrantmi zo Strednej Ázie dieru na trhu práce. Ako útok v Moskve zmení tento zámer?

29.03.2024 08:00

Po tom, čo skupina teroristov pôvodom z Tadžikistanu zabila v Moskve 139 ľudí, sa slovenské zložky rozhodli posilniť bezpečnostné opatrenia

Štatistiky blogu

Počet článkov: 54
Celková čítanosť: 150083x
Priemerná čítanosť článkov: 2779x

Autor blogu