Založ si blog

otazky zlata 4: rekapitulacia a najnovsi Fulford

strucne si to zhrnme: pocas storoci sa presuvalo zlato zo sveta do Ciny, Cina vyvazala hodvab a korenicky a europa platila zlatom, vacsinou ukradnutym v juznej amerike. Rothschildovci dokazali zorganizovat podvod tisicrocia vdaka svojmu vlastnictvu Japonska a podvodom dostali medzi 2 svetovymi vojnami zlato patriace WDS do USA a vystavili za to zlate bondy. Zlato nemienili nikdy vratit, a ked medzinarodny sud uznal naroky WDS, a nariadil vratenie zlata, prva cast zasielky mala odplavat z NY v den 12.sep 2001 a zlato bolo uskladnene v bodove WTC v podzemnom trezore. Pri akci 911 boli zlikvidovane dokumentacie ohladom zlatych bondov a zlato v podzemi sa nenaslo, trezor bol vykradnuty v dnoch pred 911, predpoklad : zlato ukradli Bushovci s Rockefellerovcami.  Rothschildovci sa pokusali v nasledujucich rokoch zlato hladat, potrebovali najpr zmenit ludi v administrave, co sa im podarilo na konci druheho Bushovho volebneho obdobia.

Vo svetovych statistickach zlatych zasob sa uvadza len ta mala ciastka zlata co bola len 10% v case velkeho podvodu, odvtedy ta ciastka o nieco narastla vdaka tazbe zlata pocas tych 70 teraz uz vyse 80 rokov, ale stale je to maly zlomok celkoveho zlata vo svete. Preto statistiky, kde je kolko zlata su dost bezcenne pretoze neobsahuju tu podstatnu cast zlata, ktore si medzi sebou rodiny kradnu.

Co bolo dalej s ukradnutym zlatom az v buducej casti, teraz vyslo dalsie Fulfordovo zpravodajstvo, tak strucne z neho vytrhnem co mna zaujalo, plny preklad urcite bude coskoro na ceskom servery.

 

Fulford z 13. maja:

 

nemecke a ine media otvorene pisu o operaciach blackwaters-academi na Ukrajine a zabijanie civilistov tymito americanmi, media uz nepodliehaju americkemu veleniu.

Europske staty sice hovoria o sankciach voci Rusku, ale napriklad Francuzsko nadalej stavia bojove lode pre Rusko.

 

Europa odmietla nacisticky koncept tretej svetovej a europa sa pripaja ku BRICS svojim postojom a konkretnymi cinmi.

 

Zufaly pokus ovladnut Ukrajinu cez financnu pozicku, kde sa mal USD nahradit zmesou vybranych mien : USD GBP Euro a JY, je to napad z G7 a MMF mal dat asi 11 bilionov tejto zmesi, co je asi 17 bilionov USD ako pozicku Ukrajine, v praxi to malo znamenat ze by rozdelili biliony medzi vybranych oligarchov, spravili ich super bohatymi a cez nich by riadili celu Ukrajinu na vecne veky a nikdy inak.

Plan vraj prepadol, ale nie je vysvetlene presne ako to skrachovalo, snad sa spolieha ze vychodne casti hlasovali za nezavislost a peniaze nik nikomu neda. Je mozne ze tie referenda sa uskutocnili tak rychlo prave preto, aby oligrachovia nedostali tie biliony. ???

 

Dalsi plan bol zautocit na Putina cez naftovu zbran = oil weapon co znamena ze mali donutit vsetky staty v perzskom zalive na vysoku nadprodukciu a zrazit cenu tak dole, aby Rusko stratilo zisky z predaja ropy.

Staty taziace ropu odmietli plan a tak USA prislo s vyhrazkou ze hodi na trh strategicke zasoby ropy aby zrazili cenu, co je dost smiesne kedze tie zasoby pokryvaju asi 8 dni spotreby pre cely svet a nedosiahli by tym absolutne nic, je to komentovane ako trapne vykrikovanie slabocha.

 

Cina a Korea buduju nejaky novy finacny system ale detaily nie su zname.

 

Americka armada ma stale ulohu zatknut cabalistov v USA, vsetkych co stali za 911.

Vraj nejake zatykania zacali, ale podobne falosne nadeje sa objavili uz velakrat a tak sa to berie skepticky opatrne.

 

Tolko strucne o com asi najnovsi Fulford

otázka: Vstúpiš do môjho života? – čakanie na dievča ako si Ty

12.07.2014

Tak dlho – hľadal som usilovne čakal som príš dlho netušiac čo nájdem Ja iba viem, že je to otázkou času, ked niekoho miluješ ked niekoho miluješ cítiť to tak správne, tak horúco, tak pravdivo Ja potrebujem vedieť, či aj Ty to cítiš Možno sa mýlim, povedala by si mi ak príliš tlačím? moje srdiečko už kedysi bolo ranené tentokrát už [...]

otazka zvieracieho totemu: sova = mudrost ?

08.07.2014

SOVA ma pre cloveka predstavovat mudrost ako symbol a vzor, preco? ako? naozaj? ako si clovek sovu zobrazuje v ludovej tvorivosti? chape ju ako mudrost?, naprikald: Išla sova na tanec vyfintená veľmi pratala sa poza pec pratala sa dvermi. Keď ju vrabec uvidel hneď ho svrbí nôžka poď sovička na tanec skočíme si troška. Tančil vrabec strapatý tance samé nové postúpal on na [...]

otazka: kde hladat lasku? ako sa Laska s Bohom stavili

04.07.2014

Laska bola prvotna, este ked nebolo vobec nic len ziariaca energia lasky. Lasku tak nemal kto prijimat a zazivat a tak Laska z lasky stvorila Boha a ine nehmotne bytosti. Boh bol stvoreny so schopnostou tvorit prejektovat navrhovat a coskoro mal hlavu plnu napadov. A vraj stvori svet a utekal s tym hned za Laskou. Boh plny svojho bozskeho Ega predlozil projekt kde bude svet lasku nepotrebujuci. [...]

vojna na Ukrajine, Charkov

Poľsko chce poslať Ukrajincov domov bojovať. Podľa ministra sú Poliaci pobúrení, keď vidia mladých z Ukrajiny vysedávať v ich kaviarňach

25.04.2024 06:24

Poľsko je pripravené pomôcť Ukrajine pri návrate mužov vo vojenskom veku, uviedol poľský minister obrany Wladyslaw Kosiniak-Kamysz.

SR ÚV MZ Fico Dolinková rokovanie kontrola TK BAX

Kontrolóri o stave zdravotníctva: Štát na jeho riadenie rezignoval, dôsledky pre pacientov sú alarmujúce

25.04.2024 06:05

Nemáme prehľad o financiách, nemodernizujeme a najakútnejším problémom je chýbajúci lekársky a ošetrovateľský personál.

vojna na Ukrajine, Bachmut

ONLINE: Pistorius: Rusi už vyrábajú viac zbraní, než potrebujú proti Ukrajine

25.04.2024 06:00

Veľká časť toho, čo sa vyrobí v ruských vojenských závodoch, nemieri na front na Ukrajine, ale končí v skladoch, tvrdí nemecký minister obrany Boris Pistorius.

Špióni

Kradnuté technológie, sabotáže aj plánované útoky. Európu zaplavujú čínski a ruskí špióni

25.04.2024 06:00

Špiónov, ktorí pracovali pre Čínu, zadržali v Británii aj v Nemecku. Ruských, ktorí pripravovali aj útoky, odhalila nemecká polícia.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 54
Celková čítanosť: 150353x
Priemerná čítanosť článkov: 2784x

Autor blogu