Založ si blog

otazky podzemnych rychlovlakov: 3 tisic km/h uz v prevadzke?

je to z najnovsieho Fulforda a urcite sa to objavi v kompletnom preklade v cestine.

Teraz vytrhavam len tuto jednu vec, to ostatne v nasledovnom blogu. Na uvod: videl som ten projekt v TV relacii o buducich technologiach: na principe potrubnej posty – v uzavretom potrubi sa odsaje vzduch a v stave blizkemu vakuu baliky v kontajneroch velkou rychlostou ficia potrubim, nie je odpor vzduchu a ak mam magneticke nadnasanie nie je trenie.

Pri stratach blizkych nule staci mala energia na neustale zrychlovanie. Casticove cyklotrony su v podstate ta ista myslienka.

V relaci sa hovorilo ze technoligicky postavit takyto vlakovy system nie je problem je to len otazka financii a ekonomiky. Dlhe priame podzemne tunely, vakuovo tesne potrubie v ktorom vlak v tvare dlheho kontajneru magneticky nadlahcovany fici rychlostou niekolko tisic km/h, a kedze nie je vzduch, nebudu ani zvukove razove vlny cize ziadny M-efekt.

Ta relacia v podstate brala technologiu ako hotovu vec a rozoberali sa psychologicke aspekty – ako odvahu si sadnut do takleho kontajnera – fobia v uzavretom priestore a fobia ze nemam kontrolu nad nicim a nemam unikove cesty keby havaria a podobne.

 

Fulford teraz tvrdi, ze americka armada vlastni patenty v tejto technologii a ma vybudovane tunely napriec USA a vlaky skutocne ficia vraj 2900 km/h, tieto info sa objavovali dlhe roky, objavovali sa este pri budovani tychto tunelov, ked vobec nebolo jasne ze co tie tunely maju znamenat a bolo mnozstvo spekulacii o co ide.

 

Podla Fulforda je dolezite : patenty aj vlaky aj tunely vlastni americka armada, nie americka vlada a nie bankovy kartel.

 

To je podstatna info.

 

A teraz toto vstupilo do vojny BRICS proti BRR :

 

Pentagon ako sukromny vlastnik, predal tieto patenty ako aj vsetku know-how Cine za obrovske prachy.

 

Pentagon ma teraz $$$ nezavisle od americkej vlady a banksterskeho kartelu a armada sa tak stala uplne nezvisla a financne stabilna a nijako ju nepostihne kolaps vlady financny aj politicky, cokolvek sa stane s americkym rozpoctom a americkymi dlhmi, armada je samostatna financne stabilna.

Armada je teraz pripravena zatknut vladu aj banksterov.

 

Cina uz vydala rozne vyhlasenia, kde propaguje svoje buduce projekty prepojit pozmenymi rychlovlakmi Cinu s UK, europou aj USA, cestovne casy okolo 3 hodin, co uplne zmeni svetovu ekonomiku, treba si to domysliet do vsetkych dosledkov.

 

upozornujem citatelov Verneoviek, ze tieto tunely nemaju ist stredom Zeme, su to podpovrchove tunely, ovsem zrejme v dostatocnej hlbke aby sa vyhli vsetkemu ako su banske sachty a podobne.

otázka: Vstúpiš do môjho života? – čakanie na dievča ako si Ty

12.07.2014

Tak dlho – hľadal som usilovne čakal som príš dlho netušiac čo nájdem Ja iba viem, že je to otázkou času, ked niekoho miluješ ked niekoho miluješ cítiť to tak správne, tak horúco, tak pravdivo Ja potrebujem vedieť, či aj Ty to cítiš Možno sa mýlim, povedala by si mi ak príliš tlačím? moje srdiečko už kedysi bolo ranené tentokrát už [...]

otazka zvieracieho totemu: sova = mudrost ?

08.07.2014

SOVA ma pre cloveka predstavovat mudrost ako symbol a vzor, preco? ako? naozaj? ako si clovek sovu zobrazuje v ludovej tvorivosti? chape ju ako mudrost?, naprikald: Išla sova na tanec vyfintená veľmi pratala sa poza pec pratala sa dvermi. Keď ju vrabec uvidel hneď ho svrbí nôžka poď sovička na tanec skočíme si troška. Tančil vrabec strapatý tance samé nové postúpal on na [...]

otazka: kde hladat lasku? ako sa Laska s Bohom stavili

04.07.2014

Laska bola prvotna, este ked nebolo vobec nic len ziariaca energia lasky. Lasku tak nemal kto prijimat a zazivat a tak Laska z lasky stvorila Boha a ine nehmotne bytosti. Boh bol stvoreny so schopnostou tvorit prejektovat navrhovat a coskoro mal hlavu plnu napadov. A vraj stvori svet a utekal s tym hned za Laskou. Boh plny svojho bozskeho Ega predlozil projekt kde bude svet lasku nepotrebujuci. [...]

koláž, fotky, mReportér

Známe kúpeľné mesto je pýchou Slovenska, ale aj ikonický vodopád, pri ktorom nakrúcali seriál, ktorý milujú milióny ľudí

27.04.2024 05:00

Toto sú najlepšie videá týždňa, ktoré zachytili naši mReportéri.

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 54
Celková čítanosť: 150391x
Priemerná čítanosť článkov: 2785x

Autor blogu