Založ si blog

otazky vojny BRICS proti BRR: Nemecko, Thajsko, Japonsko, Ukrajina

2 dni stary Fulford, nemal som skor cas:

spekulacie, ale zatial nepotvrdene ze Nemecko sa vzoprelo cabalu a je nadej ze sa pripoji ku aliancii BRICS a zacne seriozne jednanie s Ruskom o spolupraci a spolocnom postupe.

Nemecko ma snahu zachovat jednotnu EU, ale nie pod nadvladou cabalu. EU volby ukazali nespokojnost s Bildenberg-Nazzi projektom EU a Nemecko sa bude snazit to zachranit v inej forme.

 

Cabal nema zaujem financovat Ukrajinu a nema ani peniaze, MMF je bez penazi, tie slubene miliardy Ukrajine chceli zase niekde ukradnut. Novozvoleny prezident Ukrajiny nema zaujem odovzdat priemysel Ukrajiny cabalu alebo zapadnym firmam a bude sa snazit o Ukrajinu blizko spolupracujucu s Ruskom a aj novou formou EU.

 

Thajsko – islo o zachranu zlata, ktore chcel cabal ukradnut a Thajsky rezim – vlastizradcovia spolupracoval pri planovani kradeze. Preto vojensky prevrat a zatknutie politikov, kralovska thajska rodina oficialne odsuhlasila vojensky prevrat a ho verejne podporuje. Zlato oficialne patri Thajskej kralovskej rodine, ale bolo tam zaroven ulozene aj Perzske zlato – ma to znamenat zlato sucasneho Iranu?, alebo byvalej Iranskej kralovskej rodiny? Kradez planovala CIA.

 

Japonsko, ked uz sme pri zlate, Japonci poziadali cabal-FED o vratenie 1000 ton zlata, ktore mali uschovane vo Svetovej Banke, ale odpoved bola, ze to zlato Jpaonsku nepatri lebo bolo ukradnute cinskym rodinam-WDS, zlato ale cabal nemieni vratit – ak ho vobec este ma – ani WDS ani Japonsku, privlastnili si ho.

 

Je ticho o stratenenom lietadle, ale hlada sa usilovne – stale viac to vychadza na zlato.

 

Obama sa snazil ukradnut v Japonsku peniaze urcene na rekonstrukciu Fukushimi, opakovane info o snahe predat Cine Fukushimu aj s okolim.

Obama sa znovu pokusal predat falosne Kennedyho Bondy, tentokrat v Juznej Korei

 

Hawai – Biden, Obamov zastupca, ponukol tajne Cine predaj celeho statu Hawai v zufalej snahe ziskat nejake velke peniaze a zachranit tak aspon docasne rezim a americku vladu.

 

Informacie o podvodcoh s odhadmi ropy a plynu na americkom kontinente nepodarene plany odstavit Rusko od ropy a plynu, ktore nemohli mat ziadnu sancu a kazdy pokus vypali opacne a cabal sa odrezava od poslednych zdorjov ropy aj plynu.

 

mini-jadrove reaktory vraj rozmer 1x2metre , pouzivaju ako plaivo odpad z reaktorov. Male jadrove generatory na vyrobu elektrickeho prudu, v kooperaci Japonskych firiem a americkej armady (bez americkej vlady). Tieto generatory najprv pouziju na vojnovych lodiach a ponorkach a budu osadene na vsetkcyh americkych zakladniach aby tieto boli energeticky nezavisle od siete a americkej vlady.

 

Opakovane info o planovanej vyrobe : Tesla Quantum Energy Generators

ovsem zatial WDS nevidelo predvedene prototypy

 

Novy Indicky premier oznamil plan ze kazda Indicka domacnost do roku 2019 bude mat vlastny solarny zdroj energie a bude nezavisla na sieti.

Keby USA malo normalnu vladu, do 5 rokov by tiez kazda domacnost mohla ist na solar.

Predpoklada sa ze cabal strati moc nad korporaciami, ceny solarnych panelov rapidne klesnu a postupne prejde na tento program kazda krajina.

 

USA ma jedine resenie- vyhlasit bankrupciu, znarodnit FED a vsetky cabal banky a nova vlada zacat tlacit sama dolare, nie poziciavat si vytalcene od cabalistov – ut to nemozu oddialit zastrelenim Kennedyho

 

Plan WDS na porazku cabalu pekne postupuje,

posledna veta:

 

The end of cabal rule is a mathematical certainty.

 

otázka: Vstúpiš do môjho života? – čakanie na dievča ako si Ty

12.07.2014

Tak dlho – hľadal som usilovne čakal som príš dlho netušiac čo nájdem Ja iba viem, že je to otázkou času, ked niekoho miluješ ked niekoho miluješ cítiť to tak správne, tak horúco, tak pravdivo Ja potrebujem vedieť, či aj Ty to cítiš Možno sa mýlim, povedala by si mi ak príliš tlačím? moje srdiečko už kedysi bolo ranené tentokrát už [...]

otazka zvieracieho totemu: sova = mudrost ?

08.07.2014

SOVA ma pre cloveka predstavovat mudrost ako symbol a vzor, preco? ako? naozaj? ako si clovek sovu zobrazuje v ludovej tvorivosti? chape ju ako mudrost?, naprikald: Išla sova na tanec vyfintená veľmi pratala sa poza pec pratala sa dvermi. Keď ju vrabec uvidel hneď ho svrbí nôžka poď sovička na tanec skočíme si troška. Tančil vrabec strapatý tance samé nové postúpal on na [...]

otazka: kde hladat lasku? ako sa Laska s Bohom stavili

04.07.2014

Laska bola prvotna, este ked nebolo vobec nic len ziariaca energia lasky. Lasku tak nemal kto prijimat a zazivat a tak Laska z lasky stvorila Boha a ine nehmotne bytosti. Boh bol stvoreny so schopnostou tvorit prejektovat navrhovat a coskoro mal hlavu plnu napadov. A vraj stvori svet a utekal s tym hned za Laskou. Boh plny svojho bozskeho Ega predlozil projekt kde bude svet lasku nepotrebujuci. [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 54
Celková čítanosť: 150379x
Priemerná čítanosť článkov: 2785x

Autor blogu