Založ si blog

otazka: kolko dimenzii ma Zem a ludstvo pred sebou?

odpoved nevieme a nie je teraz vobec dolezita. Stretol som nazory ze dimenzi pre nasu planetu a ludstvo je 12, ale aj take nazory ze ich je viac 18, 24 atd.

Ked sa v mudrostiach vysvetluje, co tie dimenzie su, ako to tam bude vyzerat, co to v praxi znamena, tak je to viacmenej mimo schopnost nasho chapania. Pritom ze niektore dimenzie sa preskakuju akoby by to boli neexistujuce alebo nedovolene alebo nestabilne stavy a tak sa ich vlastnosti nevysvetluju, akurat je tam male varovanie, nenechat sa chytit do pasce v tej dimenzii.

Ked sa pozrieme smerom dole, otazka je: bola Zem a ludstvo aj v dimenziach 2 a 1 alebo 0 ?

Toto tiez nie je zodpovedane, snad najlepsia teoria je taka ktora hovori ze ludstvo kleslo najhlbsie do 3D, kde mohlo existovat a zazivat dualitu aj vsetko ZLO a ze ludstvo nebolo na Zemi kym si Zem vybavila svoje 1D a 2D, snad to boli nejake prvohory, dinosaury bez ludi alebo este predtym len zeravy ohen a tecuca lava, v podstate sa nas to netyka.

 

Ked Zem postupila do 3D, bola pripravena na osidlenie clovekom so vsetkymi podmienkami ake sme potrebovali na nas vyvoj.

 

3D nam trvalo velmi dlhy cas, casovanie dozadu je velmi kontroverzne a tak sa nesnazme urcit vek ludstva na Zemi ale radovo to bude miliony rokov.

 

Nas zaujima terajsia situacia, ked planeta prechadza z 3D do 5D, uz je pre planetu najvyssi cas a nemoze na nas pomalych a lenivych dlhsie cakat. Planeta prechadza koli sebe a ludstvo sa alebo prida alebo neprida, pripadne skor podla radia Jerevan : kto sa prida a kto sa neprida.

 

Nejdeme tiez riesit tych ludi co sa nepridaju a budu sa snazit zit v 3D az do konca pripadne si ten 3D nejako predlzit alebo niekam preniest.

 

Teraz prechadzame z 3D do 5D: ako to tam bude je velmi tazko pochopit vysvetlit a precitit dopredu, co vieme, ze kto sa tam dostane, bez strachu a s laskou, bude mat pocit ze je v Raji, Raj na Zemi a bude nam tam tak dobre, ze sa nam nebude chciet postupit z 5D vyssie ked pride cas. Zaroven sa tymto vysvetluje preco nemozme ani pochopit vyssie dimenzie, kym sme 5D nezazili.

Nemozme ani pochopit 5D, v podstate len vieme ze sa konecne dostaneme z matrixu z 3D zo systemu, zpod moci Temnych Sil, spod moci ZLA, ale zaroven nebudeme mat dualitu.

Bude to tazke sa orientovat a bude to namaha sa o nieco usilovat tvorit a zlepsovat, ked nebudu negativne dosledky.

 

Na to vela ludi pripravenych nie je, este je cas si to v sebe premysliet a rozhodnut sa

 

ako vravel sudruh Bush : Ste s nami alebo ste proti nam,

mal pravdu, je to tak, sudruh Bush zaroven dufal ze ked pride k rozdeleniu 3D a 5D Zeme, ze vyvolenych 3D velitelov prevezu kozmicke lode na inu planetu v nejakej inej slnecnej sustave a tam budu pokracovat svoju tyraniu zlo vojny…. snad sa mu to splni.

 

Pre tych co sa zaujimaju o prechod z 3D do 5D – prechod cez 4D musi byt rychly – nanosekunda, 4D je velmi nebezpecna dimenzia, je nestabilna pre ludsku dusu a clovek v nej nemoze dost dobre existovat, tam prave existuju vsetky tie akoze nadprirodzene negativne bytosti zla. Nie je na nich nic nadprirodzene, su v pre nich prirodzenom stave. Kedze 4D je velmi blizko nad 3D, maju to odtial velmi blizko k nam ludom a ich denne ovplyvnovanie a kazenie nasho zivota citime velmi dobre – teda citime to vemli zle.

 

5D je nad 4D a teda smerom hore nemozu na nas dosiahnut tak ako ked vystupime v horach nad mrak, uz na nas neprsi ale svieti slnko, tak v 5D budeme mimo akykolvek vplyv negativnych sil zo 4D.

 

Ovsem kto bude nadalej zit v strachu alebo hneve, lutosti a inych negativnych energiach riskuje ze ked sa pojde cez 4D nechaju sa tam chytit.

 

4D je sam o sebe nestabilny stav a neustale sa musi zivit energiou z 3D, ta energia ktoru z 3D cucaju je energia emocionalna negativna – kazde ludske utrpenie, smutok, depresia, zufalstvo, strach, hroza, zlost, hnev, zurivost, zavist, ziarlivost….

 

napriklad nejaky ruzovy pochod, masovy strach z rakoviny a emocionalne lutovanie a falosne sucitenie, taky sprievod nabije 4D na dost dlhu dobu

 

alebo zuriva bitka na futbale, nenavist superovych fanusikov, pripadne masova lutost nad prehrou nasho muzstva – futbalove majstrovstva v Brazilii budu obrovsky generator pre 4D

 

ta bolest z chorob zomierania katastrof vojen ale aj obycajnej medziludskej zloby

 

Tymto, co sme my trpeli, sme ich zaroven v 4D vyzivovali. Kedze tieto sily ovladaju priamo nas 3D system vsetko to bolo nastavene tak aby co najvacsi pocet ludi planety neustale trpel, zabijanie chudoba katastrofy vojny uzera exekucie umelo vyrabane choroby – WHO –

Vatikan a vsekty formy moci a utlaku a clovek uz tak zdeptany ked mal vecer moznost zrelaxovat isiel do kina na horor sa dalej bat a posielat energie hore nasim vycuciavakom

TV terz ide v podstate len na vrazdach alebo vojnovych zpravach.

 

Co z toho vyplyva je toto : ked planeta Zem prejde do 5D, nebude tu 3D a teda nebude mat kto vyrabat tu energiu ludskeho utpernia a 4D automaticky zhasne.

 

O toto sa teraz bojuje, vrhaju na Zem kazdy konflikt aky mozu, lebo pokial udrzuju utrpenie a nenavist, tak stale maju energeticke nabijanie.

 

Ludia stale nechapu a podporuju to.

 

Prestanme to podporovat.

 

Listok do 5D je cista laska.

 

 

 

otázka: Vstúpiš do môjho života? – čakanie na dievča ako si Ty

12.07.2014

Tak dlho – hľadal som usilovne čakal som príš dlho netušiac čo nájdem Ja iba viem, že je to otázkou času, ked niekoho miluješ ked niekoho miluješ cítiť to tak správne, tak horúco, tak pravdivo Ja potrebujem vedieť, či aj Ty to cítiš Možno sa mýlim, povedala by si mi ak príliš tlačím? moje srdiečko už kedysi bolo ranené tentokrát už [...]

otazka zvieracieho totemu: sova = mudrost ?

08.07.2014

SOVA ma pre cloveka predstavovat mudrost ako symbol a vzor, preco? ako? naozaj? ako si clovek sovu zobrazuje v ludovej tvorivosti? chape ju ako mudrost?, naprikald: Išla sova na tanec vyfintená veľmi pratala sa poza pec pratala sa dvermi. Keď ju vrabec uvidel hneď ho svrbí nôžka poď sovička na tanec skočíme si troška. Tančil vrabec strapatý tance samé nové postúpal on na [...]

otazka: kde hladat lasku? ako sa Laska s Bohom stavili

04.07.2014

Laska bola prvotna, este ked nebolo vobec nic len ziariaca energia lasky. Lasku tak nemal kto prijimat a zazivat a tak Laska z lasky stvorila Boha a ine nehmotne bytosti. Boh bol stvoreny so schopnostou tvorit prejektovat navrhovat a coskoro mal hlavu plnu napadov. A vraj stvori svet a utekal s tym hned za Laskou. Boh plny svojho bozskeho Ega predlozil projekt kde bude svet lasku nepotrebujuci. [...]

APTOPIX Russia Ukraine War

List z Charkova: Ako sa žije v tme?

28.03.2024 18:00

Po masívnych raketových útokoch žije Charkov zväčša v tme, no ja sa aj tak usmievam. Možno už len nevládzeme plakať.

1. netradicny porod Krompachy

Zámena pacientiek v pražskej nemocnici viedla u jednej k potratu

28.03.2024 17:47

Zamestnanci nemocnice nedodržali interné predpisy a lekári preto operovali nesprávnu pacientku.

polícia, evakuácia, vyhrážky, UK, fakulta

Polícia v Bratislave zadržala medzinárodne hľadaného občana Bosny a Hercegoviny

28.03.2024 17:32

V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na 15 rokov.

FTX Bankman Fried

Zakladateľ kryptomenovej burzy FTX ide na 25 rokov do väzenia, klientov obral o 10 miliárd dolárov

28.03.2024 17:13, aktualizované: 17:41

Americká justícia označila prípad za jeden z najväčších podvodov v americkej histórii.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 54
Celková čítanosť: 150074x
Priemerná čítanosť článkov: 2779x

Autor blogu