otazky o stratenom lietadle

19. marca 2014, otaznik, otazky udalosti vo svete

otazky , ktore sa nik nepytal. Ak sa niekto tieto otazky pytal, tak to nebolo publikovane a odpovede na ne nie su zname. Pytam sa preco sa tieto otazky nik nepytal ? Preco media nejdu za odpovedami na otazky, ktore sa inak pytaju bezne ako zdroj velkych senzacii a zaujimavych clankov ?

 

Co vieme :

 

v lietadle sedeli pasazieri, so statnou prislusnostou aj UKR aj RUS.

 

letiskovou kontrolou, odovzdanim batozin preslo aj 5 potencionalnych pasazierov, ktori ale na poslednu chvilu do lietadla nenastupili a tak podla bezpecnostnych predpisov museli ich batozinu najst a vylozit von pred odletom

 

Obe infornmacie su stale k dispozicii, obe boli uverejne svetovymi agenturami.

 

Mena, statna prislusnost a mnohe ine info su teda zname, ale nie su zverejnene.

 

Ale nik sa nepyta a teda ani nemame odpovede: kto boli a co boli ti pasazieri z RUS a UKR v tom lietadle, ake boli ich povolania a preco cestovali v tom lietadle. V sucasnej napetej situacii UKR-RUS iste pre media zaujimava tema.

 

Tych 5 co nenastupilo do lietadla, o tom sa uz vobec nepise. Zvycajne je to pre media zaujimave dojemne a citove pribehy o ludoch co si zacharnili zivot, lebo zmeskali odlet alebo zmeskali odjazd vlaku ci odplavanie lode alebo nestihli prist do zamestnania.

 

V mnohych pripadoch sa ale tieto otazky nekladu a o tych ludoch se nepise a na podobne otazky sa neodpoveda, otazka je preco ?

Akoby kazdy novinar vedel kedy sa pytat moze a kedy sa pytat nemoze.

 

Co to znamena v pripade strateneho lietadla, co by sa mohla verejnost dozvediet ?

 

dalsie otazky su na temu : preco sa verejnosti nevysvetli ze v lietadle sedelo (20-26 udaje sa lisia) expertov na najnovsie technologie zbrani a nevysvetli sa ci to boli experti pracujuci pre USA alebo experti co pracovali na kradnuti tychto technologii z USA ako hackeri a podobne. Spekulacie su rozne, ale oficialne stanovisko k tomu neexistuje

 

dakujem za citanie a pripadne odpovede, alebo informacne hodnodtne linky

 

????