otazky c 5 o stratenom lietadle

1. apríla 2014, otaznik, otazky udalosti vo svete

takze mame Diego Garcia, nebezpecny naklad, uneseny americou armadou a zlikvidovany, dlho sledovany a pasazieri ziju a uniky info o tom ze ziju sa nejak moc netaja.

Vlady viacerych krajin vedia co sa deje a vsetci spolupracuju, americanov nik neobvinuje a vladne spokojnost. Cinsky prezident v EU a rokuje aj s Obamom, Obama sa snazil zbavit svokry a poslal ju do Ciny, ale poslal tam aj zenu a deti. Vyzera to zase na zlikvidovany teroristocky utok na poslednu chvilu, je to jeden z dalsich pripadov v poslednych 3 rokoch, niektore sa zlikvidovat celkom nepodarilo – Boston marathon. Obama varuje pred nuklearnym utokom na Manhattan, nuklerany utok na New Orleans bol nedavno znemozneny len preto ze generali urceni na jeho vykonanie odmietli vykonat rozkaz a vysypali jadrove hlavice daleko v oceane kde ich aj odpalili, predtym cely proces oznamili do Kremla aby nebol medzinarodny poplach

 

Kto su teroristi a co chcu dosiahnut? Je to agresivne vydieranie? za akym ucelom?

Velmi elegantne vysvetlenie sa ponuka: teroristicka organizacia vlastnena bankarmi, tymi najvyssimi, vlastniacim FED, vydiera svet, snazi sa zabranit svojmu zatknutiu, a odsudeniu, zhabaniu majetku, nechcu pustit moc a nechcu stratit FED. FED ma vyprsanu 99 rocnu zmluvu a uz nejaky ten cas teda neexistuje lepsie povedane nadalej operuje a tlaci peniaze ilegalne

 

V roku 2000 dosadili priamo svojho cloveka do funkcie vrchneho velitela Bush-Cheney a obsadili uz predtym pozicie v sudnictve a v Pentagone, vysledkom bol 11.9. a nasledne vojny ale aj utoky na Londynske a Madridske metro a mnohe ine, niektore nevysvetlitelne len klasickou vojenskou technikou. Co je dolezite, je postupna ocista americkej armady, Pentagonu, vymena generalov a podla poslednych zprav uz na vysokom mieste v armade nezostal jediny Bushista. Armada teraz spolahlivo uz pracuje na eliminacii vsetkych utokov a pre bankarov pracuje coraz menej ludi a klesa najme ich odbornost a kvalifikacia, zostava len fanaticka spodina.

 

Mozeme teda verit tomu, ze unos bol dobra vec, uspesna operacia, ze zachranil mnoho zivotov, ze Boeing existuje niekde v hangari a ze pasazieri aj posadka su zivi a coskoro sa vratia domov? Ze sa naschval nechalo uniknut vela roznych udajov a ze sa naschval hlada tam kde to byt nemoze a ta uzka zameranost na zle miesto je robena tak okate, ze kazdy kto chce si domysli, ze sa to lietadlo do oceanu nevykupalo.

 

otazka najdolezitejsia: zatknu uz coksoro bankarov, zhabu majetky? zrovnaju menove kurzy, vyhlasia americky dolar vnutorny a  americky dolar prevoditelny pre medzirodny obchod? a tie 2 meny budu vzajomne nezavisle a nemenne a bude zrusene euro?