otazky o zlate 2: Ako Rotchildovci ukradli 90% svetoveho zlata

8. mája 2014, otaznik, otazky udalosti vo svete

cas kradeze: obdobie medzi 2 svetovymi vojnami.

zo stoviek stran od autorov Benjamin Fulford, David Icke a inych, snaha o velmi strucnu sumarizaciu bez naroku na presnost udajov, nemozem to znovu cele citat, ide len o zakladnu myslienku.

Dejiny Japonsko-Cinskych vojen, konfliktov a vybojov, moze byt studijna pomocka.

Rotchildovci – dalej uz len R, vlastnili Japonsko (JPN) uz pred ww1. R ovladali JPN cisara, vladu, bankovy system, vnutornu financnu politiku a zahranicnu politiku JPN, rozhodovali o vsetkom dolezitom, vratane vyvolanie burzoveho krachu v JPN pred uz asi 30 rokmi, drzanie urokov na nule pocas poslednych dekad, nestastia vo Fukushime a ano dali aj rozkaz na vykonanie ich planu : Pearl Harbou = zatiahnut USA do vojny a priamo rozsirit ich ww2 aj do pacifiku aj s naslednym planom hodenia atomiek a zalozenie zakladni v JPN.

 

Podme v case viac dozadu, na R rozkaz rozne JPN vyboje utoky a minivojny na uzemie Ciny a aj okolitych uzemii, okrem vseobecneho R ciela – nasilie, specificky ciel najst a ukradnut to zlato. Typicka situacia, JPN zoldaci v civile vniknu do oblasti kde rodiny skladovali zlato, vyvrazdili straze, zlato ukradli a preniesli do JPN odkial hned lodami do USA ako sukromny R majetok.

JPN zoldaci sa vratili o 2 tyzdne do vylupnej dediny teraz v uniformach – poculi sme ze vas prepadli, nechame vam tu straznu jednotku na ochranu (uz nebolo co strazit iba R zaujmy), tato R taktika je dobre znama = vyrobit problem a hned ponuknut – nanutit „riesenie“.

 

Nejake zato sa teda pokradlo a previezlo, a vytvorila sa situacia v ktorej WDS citiac neistotu a straty dostali fantasticku ponuku – ako sa neskor ukazalo, superpodvod tisicrocia :

 

USA prevezme do ochrany vsetko zlato WDS do svojej Fort Knox pevnosti a dokonca nebude chciet za jeho strazenie ani platit, transakcia bude prevedena ako pozicka zlata, USA vystavia zlate bondy a po ich vyprsani vsetko zlato vratia a aj nejake uroky navrch

a dali rodinam podpisane opeciatkovane papiere ako zlate fondy a vsetko zlato sa previezlo do USA pocas asi 3 rokov, boli to doslova kopcom nalozene americke vojenske lode.

 

Klucovy rok sa najcastejie spominal ako 1927, ked sa to oficialne spiskalo a doba zlatych bondov bola 70 rokov, takze 1997 bol rok vratenia.

 

R povazovali toto zlato za svoje sukromne, nebolo ratane medzi zlaty poklad USA a bol zruseny zlaty dolar teda krytie dolara zlatom a zavedena volna pohybliva cena zlata, cim teda zlato bolo drahsie tym bohatsi boli zlodeji, ktory to samzorejme vratit nikdy nemali v umysle.

 

R dufali ze pocas ww2 sa vela veci vyriesi – teda dufali v znicenie cinskych rodin, dufali neskor ze rozne formy komunistockeho rezimu s rodinami zatocia atd, ale nic im nevyslo.

 

Z tohto hladiska je zaujimave sa znovu zamysliet nad skutocnymi dovodmi americkych vojen vo Vietname a Korey, ale uplna azijska vojna s plnym zapojenim Ciny sa zase nevydarila.

 

Presiel cas a WDS oficialne poziadali o navratenie zlata a vyplatenie urokov.

R odmietli, medzinarodny sud ale dal za pravdu WDS a vydal prikaz pre USA zlato vratit, vsetky tieto machinacie prebiehali bez vedomia verejnosti, ta bola zabavana rovnako ako media procesom s Clintom a R hodili Moniku aby zapchali Clintonovi hubu – ups napoak zapchali Monikinu hubu Clintonom.

 

Kedze bolo jasne, ze zlato nevratia a svet im to neodsuhlasi tak museli zorganizovat nieco velke. Roky 1998-1999 su venovane detailnemu rozpracovaniu 911 a vojny na Iraq a Afgansitan a do toho planu je velmi precizne zakomponovane riesenie o nevrateni zlata.

Operacia prilis vazna aby v Bielom Dome bol iba nastrceny pajac a tak sa musel zvolit priamo clen rodiny Bushovcov.

 

Podla sudneho rozhodnutia prva varka zlata mala byt nalozena na lod v NY dna 12. 9. 2001 a zlato cakalo na nalodenie v podzemnom sejfe pod budovou WTC.

 

pokracovanie bude