otazky podzemnych rychlovlakov: 3 tisic km/h uz v prevadzke?

21. mája 2014, otaznik, otazky udalosti vo svete

je to z najnovsieho Fulforda a urcite sa to objavi v kompletnom preklade v cestine.

Teraz vytrhavam len tuto jednu vec, to ostatne v nasledovnom blogu. Na uvod: videl som ten projekt v TV relacii o buducich technologiach: na principe potrubnej posty – v uzavretom potrubi sa odsaje vzduch a v stave blizkemu vakuu baliky v kontajneroch velkou rychlostou ficia potrubim, nie je odpor vzduchu a ak mam magneticke nadnasanie nie je trenie.

Pri stratach blizkych nule staci mala energia na neustale zrychlovanie. Casticove cyklotrony su v podstate ta ista myslienka.

V relaci sa hovorilo ze technoligicky postavit takyto vlakovy system nie je problem je to len otazka financii a ekonomiky. Dlhe priame podzemne tunely, vakuovo tesne potrubie v ktorom vlak v tvare dlheho kontajneru magneticky nadlahcovany fici rychlostou niekolko tisic km/h, a kedze nie je vzduch, nebudu ani zvukove razove vlny cize ziadny M-efekt.

Ta relacia v podstate brala technologiu ako hotovu vec a rozoberali sa psychologicke aspekty – ako odvahu si sadnut do takleho kontajnera – fobia v uzavretom priestore a fobia ze nemam kontrolu nad nicim a nemam unikove cesty keby havaria a podobne.

 

Fulford teraz tvrdi, ze americka armada vlastni patenty v tejto technologii a ma vybudovane tunely napriec USA a vlaky skutocne ficia vraj 2900 km/h, tieto info sa objavovali dlhe roky, objavovali sa este pri budovani tychto tunelov, ked vobec nebolo jasne ze co tie tunely maju znamenat a bolo mnozstvo spekulacii o co ide.

 

Podla Fulforda je dolezite : patenty aj vlaky aj tunely vlastni americka armada, nie americka vlada a nie bankovy kartel.

 

To je podstatna info.

 

A teraz toto vstupilo do vojny BRICS proti BRR :

 

Pentagon ako sukromny vlastnik, predal tieto patenty ako aj vsetku know-how Cine za obrovske prachy.

 

Pentagon ma teraz $$$ nezavisle od americkej vlady a banksterskeho kartelu a armada sa tak stala uplne nezvisla a financne stabilna a nijako ju nepostihne kolaps vlady financny aj politicky, cokolvek sa stane s americkym rozpoctom a americkymi dlhmi, armada je samostatna financne stabilna.

Armada je teraz pripravena zatknut vladu aj banksterov.

 

Cina uz vydala rozne vyhlasenia, kde propaguje svoje buduce projekty prepojit pozmenymi rychlovlakmi Cinu s UK, europou aj USA, cestovne casy okolo 3 hodin, co uplne zmeni svetovu ekonomiku, treba si to domysliet do vsetkych dosledkov.

 

upozornujem citatelov Verneoviek, ze tieto tunely nemaju ist stredom Zeme, su to podpovrchove tunely, ovsem zrejme v dostatocnej hlbke aby sa vyhli vsetkemu ako su banske sachty a podobne.