otazky vojny BRICS proti BRR: Nemecko, Thajsko, Japonsko, Ukrajina

28. mája 2014, otaznik, otazky udalosti vo svete

2 dni stary Fulford, nemal som skor cas:

spekulacie, ale zatial nepotvrdene ze Nemecko sa vzoprelo cabalu a je nadej ze sa pripoji ku aliancii BRICS a zacne seriozne jednanie s Ruskom o spolupraci a spolocnom postupe.

Nemecko ma snahu zachovat jednotnu EU, ale nie pod nadvladou cabalu. EU volby ukazali nespokojnost s Bildenberg-Nazzi projektom EU a Nemecko sa bude snazit to zachranit v inej forme.

 

Cabal nema zaujem financovat Ukrajinu a nema ani peniaze, MMF je bez penazi, tie slubene miliardy Ukrajine chceli zase niekde ukradnut. Novozvoleny prezident Ukrajiny nema zaujem odovzdat priemysel Ukrajiny cabalu alebo zapadnym firmam a bude sa snazit o Ukrajinu blizko spolupracujucu s Ruskom a aj novou formou EU.

 

Thajsko – islo o zachranu zlata, ktore chcel cabal ukradnut a Thajsky rezim – vlastizradcovia spolupracoval pri planovani kradeze. Preto vojensky prevrat a zatknutie politikov, kralovska thajska rodina oficialne odsuhlasila vojensky prevrat a ho verejne podporuje. Zlato oficialne patri Thajskej kralovskej rodine, ale bolo tam zaroven ulozene aj Perzske zlato – ma to znamenat zlato sucasneho Iranu?, alebo byvalej Iranskej kralovskej rodiny? Kradez planovala CIA.

 

Japonsko, ked uz sme pri zlate, Japonci poziadali cabal-FED o vratenie 1000 ton zlata, ktore mali uschovane vo Svetovej Banke, ale odpoved bola, ze to zlato Jpaonsku nepatri lebo bolo ukradnute cinskym rodinam-WDS, zlato ale cabal nemieni vratit – ak ho vobec este ma – ani WDS ani Japonsku, privlastnili si ho.

 

Je ticho o stratenenom lietadle, ale hlada sa usilovne – stale viac to vychadza na zlato.

 

Obama sa snazil ukradnut v Japonsku peniaze urcene na rekonstrukciu Fukushimi, opakovane info o snahe predat Cine Fukushimu aj s okolim.

Obama sa znovu pokusal predat falosne Kennedyho Bondy, tentokrat v Juznej Korei

 

Hawai – Biden, Obamov zastupca, ponukol tajne Cine predaj celeho statu Hawai v zufalej snahe ziskat nejake velke peniaze a zachranit tak aspon docasne rezim a americku vladu.

 

Informacie o podvodcoh s odhadmi ropy a plynu na americkom kontinente nepodarene plany odstavit Rusko od ropy a plynu, ktore nemohli mat ziadnu sancu a kazdy pokus vypali opacne a cabal sa odrezava od poslednych zdorjov ropy aj plynu.

 

mini-jadrove reaktory vraj rozmer 1x2metre , pouzivaju ako plaivo odpad z reaktorov. Male jadrove generatory na vyrobu elektrickeho prudu, v kooperaci Japonskych firiem a americkej armady (bez americkej vlady). Tieto generatory najprv pouziju na vojnovych lodiach a ponorkach a budu osadene na vsetkcyh americkych zakladniach aby tieto boli energeticky nezavisle od siete a americkej vlady.

 

Opakovane info o planovanej vyrobe : Tesla Quantum Energy Generators

ovsem zatial WDS nevidelo predvedene prototypy

 

Novy Indicky premier oznamil plan ze kazda Indicka domacnost do roku 2019 bude mat vlastny solarny zdroj energie a bude nezavisla na sieti.

Keby USA malo normalnu vladu, do 5 rokov by tiez kazda domacnost mohla ist na solar.

Predpoklada sa ze cabal strati moc nad korporaciami, ceny solarnych panelov rapidne klesnu a postupne prejde na tento program kazda krajina.

 

USA ma jedine resenie- vyhlasit bankrupciu, znarodnit FED a vsetky cabal banky a nova vlada zacat tlacit sama dolare, nie poziciavat si vytalcene od cabalistov – ut to nemozu oddialit zastrelenim Kennedyho

 

Plan WDS na porazku cabalu pekne postupuje,

posledna veta:

 

The end of cabal rule is a mathematical certainty.