Založ si blog

otazky vojny BRICS proti BRR: Obama v azii, Michelle je chlap

moj posledny blog sa nezobrazil v zozname novych blogov, tak davam link

otazky svadobneho dna 29. 4. a Merkelovej povodu

je v nom dokoncenie uvahy odkial sa vzali fasisticke politicke postavicky v sucasnej EU politike

odporucam si tam kliknut na link o novych pravidlach europskej komisie, ktora teraz ignoruje akekolvek hlasovania a tak eurovolby su naozaj uz zbytocne, Merkelova zakazala akekolvek referenda, skutocna dcerenka svojho taticka

 

vsimol som si ze pojem Benjamin Fulford je uz dost rozsireny a dokonca su doslovne preklady v cestine, tak nebudem teraz prepisovat vsetko, len tie najzakladnejsie body v slovencine.

 

zakladna myslienka je Obamovi sa nepodarilo absolutne nic v poslednom tyzdni, ze mu bolo v azii odmietnute vsetko, dalsi rozklad vnutri USA medzi roznymi zlozkami silovej moci.

 

perlicka je, ale sa nevie ci je to pravda alebo podvrh : Michele Obama bola chlapec Michael Ramsey, presla sex operaciou pocas studii na colege, deti su adaptovane, fulford tam ma link na fotografiu, ktora ale nic neukazuje banda chalpcov v tom futbalom brneni s helmami na hlavach a ten ksicht vyzera skor ako sam Barack, cislo dresu je 44 (zaujimave cislo pre fasizmus). Ci je fotka a historka podvrh alebo fakt snad ani nie je dolezite, pointa je vtom ze tato info prisla z jednej frakcie americkej armady ako natlak na Obamu aby kapituloval a ukazuje aky je rozkol.

 

Obama bol odmietnuty so vsetkymi ziadostami v azii, (ako demonstraciu azijskej jednoty pocas Obamovej navstevy Cina mala spojene vojenske manevre s okolitymi azijskymi krajinami, uz nefunguje : rozdeluj a panuj) nedokazal vyvolat vojnove konflikty, nedokazal zabranit prechodu na inu menu a opustenie petrodolara a nedokazal telefonicky presvedcit sefov silnych EU krajin a o spolocnom postupe voci Putinovi, dokonca aj Merkel odmietla, v tom kontexte treba chapat jeho posledne zurive a bezmocne vyhlasenie o sankciach

 

Fulford znovu opakuje ze malajske lietadlo aj potopena korejska lod boli Obamove vydieracske akcie, ale ich ucinok je skor opacny azia sa proti nemu zjednocuje.

S tym lietadlom ide podla mna o viac, fulford nepise o tom viac, ale z inych zdrojov:

Australsky PM rozhodol investovat dalsich 60 milionov do „hladania lietadla“, stale sa nevie co sa vlastne hlada, aj ked moje podozrenie bude ze to moze byt zlato, o tom neskor ked pominu tieto kriticke dni.

 

Obama sa pokusil v Japonsku spenazit falosne Kenedyho bondy (potvrdene japonskou kralovskou rodinou), v minulosti sa taketo podvody podarili teraz bol poslany do pr…, bondy boli sfalsovane na umytych 20$ dolarovych bankovkach (potvrdene MI5), pricom najvacsia sranda ze na bondoch ktore vraj vydal este Kenedy je obrazok space shuttle, ktory vtedy este nebol ani len projektovany. Fulford ma link na fotky tych falosnych bondov

Odmietnutie vyplatenia falzifikatov – nie je uvedene aka bola ich celkovana falsova hodnota, priviedlo Obamau do zurivosti a dalej sa svetove banky rozhodli neuznavat akekolvek dolarove bankovky vydane pred rokom 1990, kedze vacsina z nich su falzifikaty ktore kedysi tlacila CIA, odvtedy uz CIA si tlaci priamo v tlaciari FED, takze moralne su vsetky dolarove bankovky falzifikaty.

 

Putin vyzaduje popravu vsetkych  Rotschildovcov, co same osebe este nie je riesenie, ale vsetci R zmizli z verejnosti do svojich ukrytov. Nathaniel R nebol videny uz velmi dlho a nie je iste ci sa zacal schovavat uz tak davno, alebo ci ho uz davno dostali a je niekde vazneny alebo popraveny.

 

Problemom stale zostava frakcia : Bushovci Clintovci Rockefellerovci Sorosovci a ludia okolo nich, ktori stale ovladaju cast CIA a FED, Pentagon vraj pripraveny proti nim zasiahnut, ale toto citame uz takmer 3 roky, Pentagon pripraveny a stale nic

 

Obama opakoval vyhrazanie utokom na aziu cez generovane zemetrasenia (technologia generovania zemetraseni je tema sama osebe), ale jeho vyhrazky treba vidiet v kontexte vitazstva tzv cinskej modrej armady = computers geeks, teda chlapci zavrtany v pocitacoch ktori uz hackli vsetko co sa dalo a maju vsetky bankove kody americkych aj europskych bank a vsetky kody odpalovania rakiet a nuklearnych zbrani a prakticky vsetko ostatne, co by mohlo znamenat ze aj kody zariadeni na generovanie zemetraseni. Predpoklad je ze tieto kody Cina tiez odovzdala Rusku a niektorym dalsim krajinam, zrejme aj ako poistku aby nebola jedinym cielom priapadneho sialeneho Obamovho pokusu o odplatu alebo znicenie ludi a serverov s kodmi.

 

Rokovania IMF-Lagard vo Washingtone v snahe vymysliet ako zastavit obchodovanie v inyh menach samzorejme neviedlo k nicomu.

Nejasne su ciastkove inforamcie o tom ze Izrael sa tiez odmietol podielat na Obamovych planoch co by potvrdili Kerryho protiizraelske vyroky a tiez oznamy ze zidia chcu v Ukrajine bojovat na strane rusov, ktovie?

 

WDS a tajny azijsky spolok vraj vytvorili spojenie s Kalifornskym a Hollywodskym spolkom, co by sa vraj malo prejavit na novych filmoch, prve sa maju dosta do kin asi za rok, info ale nema ziade detaily ani vysvetlenia.

a opakovane : zatknut Obamu so vsetkymi frakciami zmenit ustavu USA, pomaly ekonomicky presun z falosnej na skutocnu ekonomiku a financna pomoc azie pri transformacii americkeho vojenskeho komplexu na mierove ucely

 

 

 

otázka: Vstúpiš do môjho života? – čakanie na dievča ako si Ty

12.07.2014

Tak dlho – hľadal som usilovne čakal som príš dlho netušiac čo nájdem Ja iba viem, že je to otázkou času, ked niekoho miluješ ked niekoho miluješ cítiť to tak správne, tak horúco, tak pravdivo Ja potrebujem vedieť, či aj Ty to cítiš Možno sa mýlim, povedala by si mi ak príliš tlačím? moje srdiečko už kedysi bolo ranené tentokrát už [...]

otazka zvieracieho totemu: sova = mudrost ?

08.07.2014

SOVA ma pre cloveka predstavovat mudrost ako symbol a vzor, preco? ako? naozaj? ako si clovek sovu zobrazuje v ludovej tvorivosti? chape ju ako mudrost?, naprikald: Išla sova na tanec vyfintená veľmi pratala sa poza pec pratala sa dvermi. Keď ju vrabec uvidel hneď ho svrbí nôžka poď sovička na tanec skočíme si troška. Tančil vrabec strapatý tance samé nové postúpal on na [...]

otazka: kde hladat lasku? ako sa Laska s Bohom stavili

04.07.2014

Laska bola prvotna, este ked nebolo vobec nic len ziariaca energia lasky. Lasku tak nemal kto prijimat a zazivat a tak Laska z lasky stvorila Boha a ine nehmotne bytosti. Boh bol stvoreny so schopnostou tvorit prejektovat navrhovat a coskoro mal hlavu plnu napadov. A vraj stvori svet a utekal s tym hned za Laskou. Boh plny svojho bozskeho Ega predlozil projekt kde bude svet lasku nepotrebujuci. [...]

Andrej Danko, semafor

Polícia po viac ako troch mesiacoch zverejnila video z Dankovej nehody

26.04.2024 12:43, aktualizované: 13:04

Zábery pochádzajú z kamery električky. K dopravnej nehode lídra SNS došlo 11. januára v bratislavskej Dúbravke.

Antony Blinken / Si Ťin-pching /

USA a Čína musia byť partnermi, vyhlásil prezident Si na stretnutí s Blinkenom

26.04.2024 12:24

Americký minister zahraničných vecí, ktorý v piatok končí návštevu Číny, predtým rokoval so svojím čínskym náprotivkom Wang Iom viac ako päť a pol hodiny.

ján slota

Obnovený proces v korupčnej kauze Jána Slotu prerušili

26.04.2024 11:21, aktualizované: 12:25

Kým Ústavný súd SR nerozhodne, dovtedy bude konanie prerušené. Prokurátor voči tomu podal sťažnosť.

Slávnostné otvorenie DSB observatória v Bratislave

VIDEO: Bratislava má prvú hvezdáreň, zložili sa na ňu sponzori a nadšenci. Neskôr privíta aj širokú verejnosť

26.04.2024 10:55

Na Deutsche Schule Bratislava slávnostne otvorili prvú hvezdáreň v Bratislave - DSB Observatórium.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 54
Celková čítanosť: 150375x
Priemerná čítanosť článkov: 2785x

Autor blogu